Ahoj,
riesime unik oleja na D3 a popri tom sa vymiena olej pumpa.
No a vyzera to tam takto a podla servisaka ked tam da tesnenie tak tie nerovnosti (vraj ca 0,3mm) mozu znamenat ze to bude zase tiect. Otazka je co s tym.
Silikon vraj tlak oleja neznesie, zbrusit to nepojde lebo jedna cast je zabrusena hlbsie.
Na fotke plocha vlavo je utopena voci pravej strane a vrch vystupeny.
Vdaka za pripadne rady.
Zle vybrusena plocha pod olej pumpou - co s tym
Moderátor: Miky_CZ
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zle vybrusena plocha pod olej pumpou - co s tym
Cele je to treba prebrousit bez kliky.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by t samosebou lepší celý přebrousit, ale pokud je plocha na tlakový olejový kanál rovná tak si myslím že to vyřeší jenom nový těsnění a srovnání ostrých přechodů. Tlak je jenom na tom kruhový prostupu. Podle fotek by to mohlo vyjít.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Vdaka za odpovede.
-
To je hodně nekvalitní práce, dá se říci zmetek kterej měl skončit ve šmelcu.
Jestli by ten tlak udržel 1mm silnej Klingerit ?.nebo tak nějak se to jmenuje, Nebo 1mm měděnej plech ,ale hodně vyžíhat ! , aby byl měkej jako hovno. -ten by ten tlak udržel v pohodě.
Jestli by ten tlak udržel 1mm silnej Klingerit ?.nebo tak nějak se to jmenuje, Nebo 1mm měděnej plech ,ale hodně vyžíhat ! , aby byl měkej jako hovno. -ten by ten tlak udržel v pohodě.
Největší škody na autě se způsobí dobrými umysly