jinak mne to nabizi Toyo OpenCountry v tomto rozmeru a nebo BFG MT KM3 co jezdim ted
ale zly jazykove tvrdi (Slama?

nejradsi bych BFG AT, ale ty v tomto rozmeru nejsou a jinej v TP nemam
diky low
Moderátor: stan
Vim ze u nas to "staci" (obecne mam na zimu auto se zimakama)MadTom píše: 03 pro 2023 21:07 M+S u nás ano, ale mimo ČR to nemusí stačit, chtějí "hory s vločkou", tak případně, jestli nemají i to, když už se budou koukat na gumy. A kdyby se náhodou v tomto rozměru našly ATčka....
Ok. Diky. Objednany BFGhrochado píše: 04 pro 2023 12:39 255/85 jsou v ČR bohužel dostupné dvě gumy - Toyo a BFG - obojí MT. Dále se dají sehnat nějaký Maxxisy, ale to už jsou spíš vyjímky za hodně peněz.
ATčka v tomhle rozměru neseženeš. Pokud chceš AT a zachovat 33", tak jedině 285/75 nebo pak menší 32" gumu 265/75.
čau! tohle mě celkem zajímá, protože na jaře budu muset řešit nákup pneu. doteď jsem jezdil rozměr 255/85 BFG KM2 a spokojenost. no ale co dál? šel bych do BFG klidně zas, ale kua, podražili to neskutečnědiscovery1liptov píše: 04 pro 2023 20:30 Ahoj z mojich skusenosti urcite toyo 255/85 r16 km3 ma hrozne sklamali... a cooper stt pro takisto ovela lepsie boli km2 a prvé stt:)
Suhlasim s tebou ale ich pracovne okno sa zmensilo. Kym niekedy sa dala aj zima dnes uz je problem aj mokra studena jesen. Prvy max druhy rok este sa da ale potom stvrdnu. Sam som zjazdil niekolko sad takze tlmocim len moj nazor.discovery1liptov píše: 05 pro 2023 09:15 to zas dano za mna je to najuniverzálnejšia gumaale vravim 100 ludi 100 chutí
Ve kterem smeru KM3 zklamani?discovery1liptov píše: 04 pro 2023 20:30 Ahoj z mojich skusenosti urcite toyo 255/85 r16 km3 ma hrozne sklamali... a cooper stt pro takisto ovela lepsie boli km2 a prvé stt:)
Čekal bych, že pokrok jde spíš dopředu a budou ty pneu trvanlivější. Bohužel mi ale přijde, že je to přesně jak píšeš... namísto všude zmiňovaných 4-5 let, vydrží pneu asi spíš tak ty 3 roky než ztvrdnou. Dojížděl jsem na Octavii 3 zimní Barum Polaris 5 po předchozím majiteli a jako 3 letý už taky docela klouzali. To samý teď po 3 letech Duratracy od GoodYearu co jezdím na Disco 2. Situace v zimě kde byly loni a předloni v pohodě, tak teď kloužou taky znatelně víc.DanoDEF píše: 05 pro 2023 10:45 Prvy max druhy rok este sa da ale potom stvrdnu. Sam som zjazdil niekolko sad takze tlmocim len moj nazor.