nádrž na pitnú vodu

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Josef-Z (Jugin)
tel.: 773492666
auto: Discovery 300TDi

Re: nádrž na pitnú vodu

#21 Příspěvek od Josef-Z (Jugin) » 14 čer 2024 10:19

stormrage píše: 06 črc 2023 09:17 tak som zobral do úvahy všetky moje aj vaše nápady/návrhy .... dalo by sa to samozrejme vyšpekulovať dokonale ale uchýlil som sa k najjednoduchšiemu a najlacnejšiemu riešeniu ktoré na nejaký čas poslúži ... podarilo sa nám nájsť bandasku (zo syridla) presne na rozmer bočného tapacíru tak aby sa dal otvoriť aj priestor v podlahe ... privzdušňovací vrchnáčik mala akurat na našrobovanie mosadzneho polcoloveho kolienka bez uprav....kôš zo stareho calex mrazaku upraveny a nakotveny priamo do karoserie lebo tapacir to neudržal ... pod nim som musel ešte dorobiť plechovu vystuhu z jednej strany aby mi dočiahli skrutky ... sprška za 25€ s ponornym čerpadlom a vypinačom , kvalita dosť čínska - uvidíme životnosť ... dopúštanie hadicou cez rýchlospojku mimo kabiny , tak mi nenakvapka, horny ventil slúži zároveň na privzdušňovanie.... celkovo ma to stalo 30€ za spršku a kolienko ... zvyšok je čo dom dal ...
Zdarec. Měl bych dotaz na tento produkt. Jde tam odpojit u ovladače ten kabel směrem k čerpadlu? Nebo se musí udělat konektor, pokud chceš udělat otvory do víčka kanistru a protáhnout to tama.. Pořád to funguje? Na umývání "řití"dětem to bude top :grin:

Dík
Discovery 300 TDi automat alijaz: "cihla" na cestování to nejlepší!

stormrage
auto: mercedes

Re: nádrž na pitnú vodu

#22 Příspěvek od stormrage » 19 čer 2024 06:35

Josef-Z (Jugin) píše: 14 čer 2024 10:19

Zdarec. Měl bych dotaz na tento produkt. Jde tam odpojit u ovladače ten kabel směrem k čerpadlu? Nebo se musí udělat konektor, pokud chceš udělat otvory do víčka kanistru a protáhnout to tama.. Pořád to funguje? Na umývání "řití"dětem to bude top :grin:

Dík
ahoj, ja som kábel rozpájal na tom vypínači (skrutkovaný spoj) , čo sa týka kvality - fungovať funguje ale je to taká čína no ... regulátor na sprchovej hadici je úplná sprostosť pri úplnom zastavení ani poriadne neutesní a pod tlakom prekvapkáva ... na druhej strane pokial hadicu zvesim niekde na naraznik tak mi to pusti vodu aj samospadom a umyjem si ruky aj bez pouzitia cerpadla s pouzitim len toho "regulačného kolíka"

Odpovědět