Vymena spojky na TD5
Moderátor: Miky_CZ
- Luckmeister
- tel.: 732772916
- auto: LR Discovery II TD5
Re: Vymena spojky na TD5
Jo přesně to mám na mysli. Jako našel jsem na zahraničních fórech, že vzali trubku nebo hadici o úzkém průměru, aby to navlekli na tu vypínací tyčku a jedním koncem přidrželi tu sponu a druhým koncem zatlačili a zacvakli. Měli k tomu ještě např. zrcátko a baterku aby na to lépe viděli. Tak to ještě zkusím, jelikož nechci aby mi to během jízdy někde vypadlo a auto bylo nepojízdné.
- discovery1liptov
- tel.: +421 911 156 390
- auto: Land Rover Defender
Lof to ma ovela lepšie vyriešene...
- Luckmeister
To souhlasím a až to budu řešit, určitě si na to vzpomenu, bohužel teď jsem ve fázi, kdy mi přijde i ježek v kleci sranda.
- Luckmeister
Tak jen pro info, povedlo se mi to na druhý den, kdy jsem zajel do Modré Labutě, což je obchod se vším možným na zahradu a domacnost a koupil jsem plastovou trubku s průměrem o něco větším než je ta tycka a zároveň kratší, abych uměl chytnout konec té tyčky. . Nasadil jsem na tyčku tu plastovou příchytku a asi na 4 pokus ji nasadil správně. Dělal jsem to naslepo, ale předcházelo tomu asi 2 hodiny zkoušení první den, kdy jsem neměl to udělátko. Takže jde to a auto jsem neměl ani na heveru, dělal jsem to vleže. Kdyby někdo řešil podobný problém, tak se ozvěte a zkusím poradit.