Už jsem to tady jednou řešil a vypadla z toho moc hezká beseda o Albánii...
Takže otázka: neudělal by někdo z cestovatelů besedu, přednášku s promítáním na velkoplošné plátno o jeho cestách s LR někam za exotikou? Je to sál u nás v obci - Úbislavice u Nové Paky. Určitě by to byla sobota někdy v lednu, únoru nebo březnu. Obec platí naftu (benzín), občerstvení a případně nějaké kapesné. Bylo by to tak pro 30 lidí.
Děkuju...
Udělal by někdo besedu, přednášku s cestovatelskou LR tématikou?
Moderátor: Miky_CZ
Re: Udělal by někdo besedu, přednášku s cestovatelskou LR tématikou?
Ahoj
určitě doporučuju se osmělit a přijet k Roverovi přednášet, protože tam odvádí super práci a jsou tam moc fajn lidi!
Takže ostych stranou a jeďte
určitě doporučuju se osmělit a přijet k Roverovi přednášet, protože tam odvádí super práci a jsou tam moc fajn lidi!
Takže ostych stranou a jeďte

Discovery 4, XLifter, tablet, Wi-Fi hotspot atd.
Děkuju...Vladicek píše: 05 led 2025 20:43 Ahoj
Takže ostych stranou a jeďte![]()

Country boy...
Nakonec jsme se s Ivanem domluvili, že to letošní povídání o cestování Land Roverem v Úbislavicích připadne na mě, tak kdybyste se o velikonocích pohybovali někde kolem Nové Paky, tak jste srdečně zváni. Protože jsem si vědom toho, že je jen máloco větší nuda, než se koukat na fotky z cizí dovolené, bude to také
hodně o Polsku a jeho historii.Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250