Moderátor: Miky_CZ
Také zdravím.Adam P. píše: 12 srp 2024 18:22 tuším v sobotu nás při návratu z bosny predjizdely na dálnici v HR nebo HU dvě nazbrojene diskošky. předpokládám někdo z fora… tož dodatečně zdarec, kluci. my ještě nemáme nachipovano, tak do kopečků maximálně tak 70 km/h a na čtvrtý rychlostní stupeň![]()
Krása! To je to, co myslím odpočinkem)DjALF píše: 07 zář 2023 11:01Áááhatak to jsem se potkal s Tom000 v Bosně
jinak ten zvuk V8 je boží
https://zahranicneonlinekasina.com/
Mirko píše: 13 kvě 2025 07:24 Včera jsem měl několik setkání s LR k zamyšlení. Prvně ráno na STK, kam jsem jel s naším rodinným RRC 200 Tdi:
Za mnou ve frontě stála Disco4 se střešním stanem, tak jsem mladému pánovi pochválil cestovní vůz a zeptal se ho, co motor:
"Tohle je ještě ten dobrý, to až do té nové dali ty špatný co padají"
"Aha, ale je v tom TDV6, že"
"Jojo, třilitr, to je ještě držák, teď ty nový nestojí za nic"
"Ajo, to jsem nevěděl, tak hlavně ať vám to jezdí"
"Jo, ale s tím stanem tomu víc než 150 až 160 na dálnici nedávám"
"Tak jo, tak ať projdete bez vad"
A šel jsem si sednout do velúrových sedaček v autě s opravdovým "držákem".
Následně jsem pak vyrazil do Brna a v protisměru jsem prvně potkal matooa v jeho novodobé "Pumě" s nějakým přerostlým fíkusem na vlečce, který beztak něco vyřizoval za jízdy, aspoň jsem si nevšiml, že by mě zdravil, ale bylo to na čtyřproudovce, budiž mu odpuštěno. Hned následně pak v protisměru Def 110 se zvedací střechou, podle barvy nějaký TD5 nebo TD4. Zdravím (což obvykle nedělám jako první, ale čekám na pozdrav od mladších vozidel, jak se to ve slušné společnosti dělá) a z Defa nic. Tak jsem si chvíli v duchu tohoto vlákna nadával na ty přeplacené ajťáky, arogantní influencerské cestovatelé v těch svých novodobých rádoby drsňáckých stylovkách nemající respekt a vztah ke starším vozidlům této značky - aby majitelé těch plechových krabic jménem Defender věděli jaké to je. Protože v autě, ve kterém jsem seděl, vyrazila před více než 31 lety moje maminka z dealerství LR a když tady čtu komentáře o "pipinách" v nových Range Roverech, tak mě to občas trochu štve, protože to před 31 lety mohl být komentář na mou maminku. Přitom ona jezdí s Range Rovery nyní dohromady již více než 45 let, dneska jezdí převážně Evoquem Cabrioletem (jejichž majitelky si tady taky odnesou svoje) a tak si myslím, že její spojení se značkou je úctyhodné a to, že privilegium nezdravit tu mládež v těch různě upravených plechovkách ji přísluší. Mě zdraví, když jedu v Classicovi.
Jo a jestli to čte majitel té zvedlé Diskošky 300, co mě před pár týdny sledovala od Svitav až do Krhova, jako zdravila troubila a všechno super, ale ať si seřídí světlomety!
P.S. Příspěvek píšu z ranního vlaku
Mám to také naprosto stejně. Osobně zdravím vždy, ale už mi po letech odpadá nadšení a kolikrát u nového LR rezignuji a nezdravím. Aktuálně jezdím s P38 (což většina majitelů nových RR ani netuší, že to LR/RR je). Před tím jsem jezdil s D2 nebo v jakémkoliv jiném LR od 50. do nultých let a nebylo to o moc lepší...low píše: 13 kvě 2025 07:59 Ó jak mnoho s Tebou souzním.
Ja už nad tím mávl před lety a do debat se radeji moc nepouštím, abych nebyl zklamán.
Když jedu defem, nebo sérií poctivě zdravím. V L322 vyčkávám.
Mirko píše: 13 kvě 2025 07:24 Včera jsem měl několik setkání s LR k zamyšlení. Prvně ráno na STK, kam jsem jel s naším rodinným RRC 200 Tdi:
Za mnou ve frontě stála Disco4 se střešním stanem, tak jsem mladému pánovi pochválil cestovní vůz a zeptal se ho, co motor:
"Tohle je ještě ten dobrý, to až do té nové dali ty špatný co padají"
"Aha, ale je v tom TDV6, že"
"Jojo, třilitr, to je ještě držák, teď ty nový nestojí za nic"
"Ajo, to jsem nevěděl, tak hlavně ať vám to jezdí"
"Jo, ale s tím stanem tomu víc než 150 až 160 na dálnici nedávám"
"Tak jo, tak ať projdete bez vad"
A šel jsem si sednout do velúrových sedaček v autě s opravdovým "držákem".
Následně jsem pak vyrazil do Brna a v protisměru jsem prvně potkal matooa v jeho novodobé "Pumě" s nějakým přerostlým fíkusem na vlečce, který beztak něco vyřizoval za jízdy, aspoň jsem si nevšiml, že by mě zdravil, ale bylo to na čtyřproudovce, budiž mu odpuštěno. Hned následně pak v protisměru Def 110 se zvedací střechou, podle barvy nějaký TD5 nebo TD4. Zdravím (což obvykle nedělám jako první, ale čekám na pozdrav od mladších vozidel, jak se to ve slušné společnosti dělá) a z Defa nic. Tak jsem si chvíli v duchu tohoto vlákna nadával na ty přeplacené ajťáky, arogantní influencerské cestovatelé v těch svých novodobých rádoby drsňáckých stylovkách nemající respekt a vztah ke starším vozidlům této značky - aby majitelé těch plechových krabic jménem Defender věděli jaké to je. Protože v autě, ve kterém jsem seděl, vyrazila před více než 31 lety moje maminka z dealerství LR a když tady čtu komentáře o "pipinách" v nových Range Roverech, tak mě to občas trochu štve, protože to před 31 lety mohl být komentář na mou maminku. Přitom ona jezdí s Range Rovery nyní dohromady již více než 45 let, dneska jezdí převážně Evoquem Cabrioletem (jejichž majitelky si tady taky odnesou svoje) a tak si myslím, že její spojení se značkou je úctyhodné a to, že privilegium nezdravit tu mládež v těch různě upravených plechovkách ji přísluší. Mě zdraví, když jedu v Classicovi.
Jo a jestli to čte majitel té zvedlé Diskošky 300, co mě před pár týdny sledovala od Svitav až do Krhova, jako zdravila troubila a všechno super, ale ať si seřídí světlomety!
P.S. Příspěvek píšu z ranního vlaku