a vypojit ji celou kompletne22lukas277 píše: 07 úno 2018 19:35blikat to bude pikial to nevypojis. tu zelenu krabicku ktoru najdes na spolujazdcovej strane dolujohnysmith1 píše: 07 úno 2018 19:27
jasny takze do spinacky dat stavu a zni na starter a nebudou mi blikat porat blinkry a take kravinyale nepojde ti central potom .
Odstavenie alarmu
Moderátor: Miky_CZ
-
johnysmith1
- auto: Land Rover freelande
Re: Odstavenie alarmu
Ahojte,
nechcem zakladať novú tému a z tých čo som tu našiel je táto najvhodnejšia, tak ju trochu oprášim.
Počas jazdy mi vyplo motor, (D1 300Tdi manuál 1996) zároveň som cítil aj zvláštny smrad odór gumo-plast.
Po analýze možnej príčiny sme došli k záveru, že odišlo relé na Spider unite AMR4886, ktorú som myslel, že ani nemám, no mám, akurát teraz nefunkčnú.
Otázka na skúsenejších znie:
1. Je oprava možná? (AK áno viete niekoho odporučiť?)
2. Je možná výmena za inú bez nutnosti kódovania diagnostikou?
Vopred ďakujem za konštruktívne rady.
nechcem zakladať novú tému a z tých čo som tu našiel je táto najvhodnejšia, tak ju trochu oprášim.
Počas jazdy mi vyplo motor, (D1 300Tdi manuál 1996) zároveň som cítil aj zvláštny smrad odór gumo-plast.
Po analýze možnej príčiny sme došli k záveru, že odišlo relé na Spider unite AMR4886, ktorú som myslel, že ani nemám, no mám, akurát teraz nefunkčnú.
Otázka na skúsenejších znie:
1. Je oprava možná? (AK áno viete niekoho odporučiť?)
2. Je možná výmena za inú bez nutnosti kódovania diagnostikou?
Vopred ďakujem za konštruktívne rady.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že na to byl nějaký bypass
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Ahojte, update:
Spider unit relé sa zjedovalo:
nahodil som spider bypass:
immo vyradené, centrál funguje, jazdíme ďalej
Spider unit relé sa zjedovalo:
nahodil som spider bypass:
immo vyradené, centrál funguje, jazdíme ďalej