rád bych zde nabídnul k prodeji moji D3 2.7.TDV6 automat r. v. 2009, EU4 bez DPF, výbava HSE: je tam všechno, elektrický sloupek volantu, lednička v opěrce, repro v D sloupcích, natáčecí bi xenon s přísvitem do zatáčky, má 5 míst, pevnou střechou bez šíbrů, dlouhé hagusy, obě uzávěrky, tažné (svolávačka na tažné hotová, kit v krabici mám). Hezká modrá hlubinná metalíza Buckingham blue a zachovalý světlý kožený interiér. Kupované nové v ČR, do mé koupě navštěvovala autorizovaný servis (líbila se mi servisní historie a původ vozu, který sdělím osobně), jsem třetí majitel, první měl auto od novoty a bylo používáno jako manažerské, druhý majitel měl střešní stan a camping vestavbu + nosič na kola, já jsem měl auto jako rodinné tzn. netahalo.
Trojku jsem koupil 4/2023 s 258 000 km, k dnešnímu dni najeto 283 000 km, takže jsem za ty tři roky najel 25 000 km, veškerou servisní dokumentaci, co se kdy a v jakých km dělalo mám zapsané.
Přehled toho, co jsem na autě dělal:
Po zakoupení: olej motoru (přešel jsem na 5W-40 a použil aditiva oleje Bishop), motor má krásný jadrný zvuk, motorový olej měněn každý rok v rozmezí 6-10 000 km s Bishopem), všechny oleje diff a rozvodovka, brzdová kapalina, všechny filtry (do filtru paliva na doporučení pana Kučery aditivum TEC) a pak už to šlo: komplet kotouče, destičky obou náprav, repase hydroměniče s tím i nový olej a filtr (dělala specializovaná firma), ložisko pp kola, rozvody přední i zadní, všechny žhaviče, nový aku, nádržka chladící kapaliny, chladič klima, pp poloosa, komplet brzdové trubky orig. od brzd válce až dozadu HodBoď Brno (17000,-), vlnovec výfuk, obě xenon výbojky, zámek pp dveří.
Auto je od 11/2025 po STK a 12/2025 servis olej motoru+Bishop, všechny filtry, palivový s aditivy od tecu, od té doby najeto 1 500 km, na STK se dávaly nová přední spodní ramena a pp tyč řízení s čepem řízení+geo, není potřeba teď nic dělat, sednout a jet.
Teď je přezuto na nových Continentalech m+s 19 alu, k vozidlu je sada zimních černých kol 17 Conti ve stavu 60-70%.
Na vozidle je vše funkční, příhřev motoru i výhřev čelního skla v zimě makal, jízda je klidná bez bouchání od podvozku.
Abych jen nechválil: má tři drobné kosmetické nedostatky úměrné stáří, klasika stropnice v některých místech lehce volná, malý pupínek na lz lemu, a oděrku na pp plast lemu blatníku.
Vozidlo mám nafocené ze spodu při přezouvání na zvedáku na letní kola, mohu zaslat zájemci iMessage (plná kvalita) nebo Whatsapp, případně nafotit, co bude potřeba. Také možná videoprohlídka přes FaceTime.
Do vozidla jsem tankoval aditivovanou naftu bez bio složky u EuroOil, dvakrát ročně voskoval karoserii a jednou za rok čistil kožená sedadla a napouštěl přípravkem na kůži. Ježděno na delší trasy.
K vozidlu mohu dát krátké hagusy, 3x příčník pod střešní stan, nepromokavé potahy LR na přední sedadla.
Tel.: 605727osmosmjedna, Region Svitavy, p.s.: motor je původní
cena: 190000,- Kč