Def 90 kW motor Ford hřídel
Def 90 kW motor Ford hřídel
Borci, pojedu do koupit Defa110 z roku 2008. Pan mi tvrdí, že mu funguje záběr pouze zadních kol...Mě se to zdá jako nesmysl. Def je stálá 4x4, že. . .Ale zajímá mě, jak se vlastně projevuje ta protocena hřídel mezi prevodovkama, co je slabej článek?? Diky
- Jenda91td4
- tel.: 737544903
- auto: F1 D2
Re: Def 90 kW motor Ford hřídel
Ano def je stala 4x4 jedina varianta proč to jede pouze na zadek tak je ze odesla neco na prednim nahonu mozna unašec nebo poloosa ale to by musel mit zarazenou uzaverku podle me se nekde zahrabal bez zarazene uzaverky a tocilo semu jen jedno zadni kolo tak usoudil de nejde predek muzes ho vtom nechat a žadat slevu
a hridel mezi prevodovkou maji večinou vul tkze pri prerazeni to neprijeme bouchne
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Def 90 kW motor Ford hřídel
Pokud se protočí hřídel mezi hlavní a přídavnou převodovkou, tak to nepojede vůbec. Pokud by měl jít jenom zadek, ta by musela výt KO přídavná převodovka. Spíš je pravděpodobná poloosa nebo kloub na přední nápravě. Chce to kouknout, co dělají kardany, když auto nechce jet a mělo by jet
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo