Moderátor: Miky_CZ
Mám Disco 2003 po faceliftu a až po koupi jsem zjistil, že má do čtyřkolky dost daleko. Nemám totiž uzávěrku diferenciálu. Takže sice nějaka TC, tedy traction controle se snaží přibržďovat protáčející se kola, ale rozhodně mi v těžším terénu nepomáhá. V praxi mně spíš zpomaluje a hodně často se stává, že se točí jen jedno kolo(hrabe) a já se nehnu z místa. A nejsem žádný strašpitel, co nepodrží rychlost a plyn na podlaze nebo naopak neschopný opatrné či citlivé jízdy. Prostě to 4x4 neníLibor píše:mas porad 4x4
Libor píše:.ZKUS TO PROMITNOUT,DALS UZAVERKU DIFF.TEDY JSI ZAVREL DIFERENCIAL A JEDES DO LEVE ZATACKY KTERE KOLO JEDE PO VETSI KRUZNICI-_?SAMOZREJME PRAVE A CO TED STIM LEVYM KDYZ JE DIF.ZAVRENEJ?NO A TEN ROZDILNY POMER RESI PRAVE DIFER.ALE KDYZ JE NA TVRDO TAK CO TO MUZE ASI UDELAT KDYZ SE SNAZI TY KOLA VTE ZATACCE TOCIT STEJNE PO STEJNEM POLOMERU.
Libor píše:![]()
![]()
UDELEJ JESTLI SE TI TEDA BUDE CHTIT TO CO TI PIŠI NA PŘILOZENEM OBRAZKU.BUDE TO PIPLAČKA ALE POMUŽEŠ TOMU.SNAD TO PUJDE ZTE FOTKY NENI ZŘEJME JAK JE TO HLUBOKY TA REZ.TAKE SI VEM OLEJ A NAMAZ TO A UTŘI,ALE TIM STYLEM AT TI NA TOM ZUSTANE OLEJOVEJ FILM.