Problem s freelanderem

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
schlesso

Problem s freelanderem

#1 Příspěvek od schlesso » 04 led 2009 15:36

Zdravim,

vcera jsem jel z hor a najednou mi zacalo zdechat auto, zadna kontrolka se nerozvitila nic mi nesignalizovalo motor se neprehrival, nechapu. A pak jsem s tim kousek jel a zacalo se mi kourit z vyfuku bilo-modry dym. A kdyz tam dolivam vodu do chladice tak vsechna tece ven jakoby prasklou hadickou ktera vede z nadrzky kapaliny. Radte kdo vite co!!! dekuji

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hunter » 04 led 2009 18:00

No pokud jsi byl na horach a ubyva Ti voda, tak bych tipoval, ze ti neco prasklo mrazem, protoze dost mrzlo, a nemel jsi nejspis poradny pomer nemrznouci kapaliny na takovy mraz. Ale nejsem odbornik, tak to ber s rezervou.
Free Td4 2004 HSE automat

Maflik

#3 Příspěvek od Maflik » 04 led 2009 18:06

ja taky trpěl!první mrazi přestal topit pak vyvařil.motor horkej hadice studeny.nachal jsem v garáži roztát pak všechno vypustil nalil novou směs do -50 a ovzdusnil a mam klid.ale jestli ti neco nekde teče tak asi nekde neco zmzlo a povolilo.taky mě to zdechelo

Kuťas

#4 Příspěvek od Kuťas » 05 led 2009 20:31

Taky si myslím, že Ti tam něco prasklo :( Teploměr nemusel ukazovat správně. Pokud nebyla voda u čidla, tak to tak nějak nefunguje. Píšu z vlastní zkušenosti :( U mě to bylo těsnění pod hlavou. Údajně běžná závada u 1,8 benzin.
Free 1.8, 5dv, r.v. 2000

Odpovědět