Remeny prislusenstvi - piskani
Moderátor: Miky_CZ
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Remeny prislusenstvi - piskani
Jakou znacku remenu pouzivate? Dal jsem remeny Dayco (Pirelli) a neskutecne piskaj. Ma smysl je menit za jiny? Nebo mam pricinu piskani hledat jinde?
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
to by muselo fungovat - kabelovej svazek od radia konci nekde v palubce a neni nikam pripojenej jako spousta dalsich veci - viz: http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=5554
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
-
Cau
Dal jsem nový řemeny - pískání strašný.Prvně jsem vyměnil ložisko na kladce.Naprosto stejný.Pak jsem ze zoufalství zkoušel ty opravy neopravy něčím namáznout - pískání strašný.Dal jsem tam zpátky starej řemen -naprostý ticho. Takže jsem koupil novou napínací kladku,dal tam zpět ty nový řemeny a je po problému.Holt sada by měla jít celá!!!!Taky si zkus,jak je starej řemen o moc delší (vytahanej)než novej.Tím pádem jde kladka níž a náběh na další řemenici je delší takže vůle jsou větší a volnější...tudíž to nemusí pískat při špatné kladce.Novej řemen je nekompromisní a je-li špatná (vyosená kladka)nabíhá řemen trošku šejdrem na další řemenici a píská.Snad jsem to vysvětlil srozumitelně a pomůže ti to.
Dal jsem nový řemeny - pískání strašný.Prvně jsem vyměnil ložisko na kladce.Naprosto stejný.Pak jsem ze zoufalství zkoušel ty opravy neopravy něčím namáznout - pískání strašný.Dal jsem tam zpátky starej řemen -naprostý ticho. Takže jsem koupil novou napínací kladku,dal tam zpět ty nový řemeny a je po problému.Holt sada by měla jít celá!!!!Taky si zkus,jak je starej řemen o moc delší (vytahanej)než novej.Tím pádem jde kladka níž a náběh na další řemenici je delší takže vůle jsou větší a volnější...tudíž to nemusí pískat při špatné kladce.Novej řemen je nekompromisní a je-li špatná (vyosená kladka)nabíhá řemen trošku šejdrem na další řemenici a píská.Snad jsem to vysvětlil srozumitelně a pomůže ti to.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Mám ji poslat ?Frana píše:udelal jsem to samy... novy lozisko v kladce, ted mne asi ceka i ta kladka...
v podstate jsem dneska dosel ke stejnemu zaveru, ktery tady popisujes

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com