P38 - Vyhrivani predniho skla
P38 - Vyhrivani predniho skla
Zdravim, muze mi nekdo poradit jestli moje auto ma, nebo nema funkci vyhrivani predniho skla?
Sklo samotne sice v sobe ma tu dratenou sit, ale tlacitko pro zapnuti (to nad tlacitkem vyhrivani zadniho skla) neni tlacitko ale jen seda zaslepka. Vpravo dole sice je tlacitko se symbolem predniho skla "prog" ale to s tim asi nema nic spolecneho ze?
Diky za odpoved
Sklo samotne sice v sobe ma tu dratenou sit, ale tlacitko pro zapnuti (to nad tlacitkem vyhrivani zadniho skla) neni tlacitko ale jen seda zaslepka. Vpravo dole sice je tlacitko se symbolem predniho skla "prog" ale to s tim asi nema nic spolecneho ze?
Diky za odpoved
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Nakolik je mi známo, všechny P38a měly vyhřívané přední sklo.
Ta záslepka je podezřelá. Nezprasil to nějak předchozí majitel? Ze kterého roku je to model?
PROG s tím souvisí, ale nepřímo (zapne to mnoho různých věcí, a mezi nimi je také vyhřívání obou skel, předního i zadního).
Ta záslepka je podezřelá. Nezprasil to nějak předchozí majitel? Ze kterého roku je to model?
PROG s tím souvisí, ale nepřímo (zapne to mnoho různých věcí, a mezi nimi je také vyhřívání obou skel, předního i zadního).
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Sklo
Kazdá to nema. Ma zaklad to nemela a na panelu klimatizace to nebylo jen zaslepka , ted mam jinej panel kde to vse mam i s vyhrivanim sedaku ale sklo mam normalni bez vyhrevu. Mozna predchozi majitel vse nechal zapojit na zadni sklo jak jsem to vydel u jedne P38OC píše:Nakolik je mi známo, všechny P38a měly vyhřívané přední sklo.
Tak to sklo je origo, je na nem logo Land Rover / Pilkington a devitka, coz se shoduje se vsemi skly na aute r.v.1999.
No a ta zaslepka vypada, ze je tam taky davana original, barva a material jsou stejne jako cely plastovy panel do ktereho je vsazena. Stejne zaslepky jsou i tam kde je u lepsich vybav vyhrivani sedacek.
Tak nevim
No a ta zaslepka vypada, ze je tam taky davana original, barva a material jsou stejne jako cely plastovy panel do ktereho je vsazena. Stejne zaslepky jsou i tam kde je u lepsich vybav vyhrivani sedacek.
Tak nevim

Mas uplnej zaklad nic divneho na tom neni . Ja to taky tak koupil a predelavalpetr_p píše:Tak to sklo je origo, je na nem logo Land Rover / Pilkington a devitka, coz se shoduje se vsemi skly na aute r.v.1999.
Tak nevim
Mas proste zakladni vybavu. je divne ze tam je sklo z vlaknem ale mozna ti to funguje zaroven s ohrevem zadniho skla . Na jednom aute sem to vydel dodelavane a nebo si predchozi majitel udelal nekde vypinac na predni ohrev ale to se mi nezda. Skuz zda to funguje kdyz pustis ohrev zadniho skla a budes doma. Kdyz by to nefungovalo tak to skusit nechat napojit vypinac zadniho ohrevu . Drahe sklo nemusi byt z vyroby ale je predpoklad ze ho nekdo menil . Ja jedno malem koupil ale bylo tukle tak sem to vzdal.petr_p píše:Pardon ze se zase ptam, ale co to mam za idiotskou vybavu, kdyz drahe vyhrivane sklo na aute z vyroby namontovane mam a tlacitko na zapinani ne.![]()
![]()
![]()
Co teda prosim te obnasi ta dodelavka? Jsou pod tou zaslepkou vyvedene aspon draty na to vyhrivani?
mas zaklad a holt treba minulymu majiteli prdlo sklo tak sehnal jiny starsi s vlaknama ono totiz novy stoji v LR docela ranec.... nebo naopak menil panel klimy....petr_p píše:Pardon ze se zase ptam, ale co to mam za idiotskou vybavu, kdyz drahe vyhrivane sklo na aute z vyroby namontovane mam a tlacitko na zapinani ne.![]()
![]()
![]()
Co teda prosim te obnasi ta dodelavka? Jsou pod tou zaslepkou vyvedene aspon draty na to vyhrivani?
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Predni sklo nehreje ani kdyz zapnu vyhrivani zadniho skla ani kdyz zapnu tlacitko vpravo dole "vyhrivani predniho skla s funkci prog" to akorat zacne foukat ventilator na plne pecky, jinak nic.
Trosku me to mrzi, protoze to rozmrazovani predniho skla ( kdyz teda funguje) je velice uzitecna funkce.
No a aby toho nebylo dost, tak jeste problemy s vyhrivanim zrcatek, a to sice:
prave zrcatko hreje uz po startu (pritom tlacitko vyhrivani zadniho skla je vypnute) a to tak, ze bych na nem mohl smazit vajicka no a kdyz tlacitko zapnu, tak sice hreje i zadni sklo ale leve zrcatko nikdy a za zadnych okolnosti
A k tomu jeste na dispeji klimatizace sviti symbol knizky s vykricnikem (ale to bude mozna tim, ze na spolujezde fouka pouze studenej vzduch, tak si myslim ze to bude asi hlasit chybu toho posreneho servomotorku ovladani tepleho a studeneho vzduchu , ze?
No a jeste bez dobijecky po 3 dnech je baterka K.O.
No a rano starter toci tak minutu protoze pres noc spadne nafta.
No a taky se nekde ztraci chladici kapalina
No a to uz pro dnes staci, nebo skoncim na praskach na uzkost a deprese
Trosku me to mrzi, protoze to rozmrazovani predniho skla ( kdyz teda funguje) je velice uzitecna funkce.
No a aby toho nebylo dost, tak jeste problemy s vyhrivanim zrcatek, a to sice:
prave zrcatko hreje uz po startu (pritom tlacitko vyhrivani zadniho skla je vypnute) a to tak, ze bych na nem mohl smazit vajicka no a kdyz tlacitko zapnu, tak sice hreje i zadni sklo ale leve zrcatko nikdy a za zadnych okolnosti

A k tomu jeste na dispeji klimatizace sviti symbol knizky s vykricnikem (ale to bude mozna tim, ze na spolujezde fouka pouze studenej vzduch, tak si myslim ze to bude asi hlasit chybu toho posreneho servomotorku ovladani tepleho a studeneho vzduchu , ze?
No a jeste bez dobijecky po 3 dnech je baterka K.O.

No a rano starter toci tak minutu protoze pres noc spadne nafta.

No a taky se nekde ztraci chladici kapalina

No a to uz pro dnes staci, nebo skoncim na praskach na uzkost a deprese