chci koupit Freelander
Moderátor: Safraporte
chci koupit Freelander
prosim o pomoc ma nekdo zkusenosti rok 1999 v nafte predem dekuji
- radek-free
mam 2.0 di a zatial ziaden problem. spotrba 8-9 l nafty. je pravda ze to nieje nejaka vykonna pecka. 1.8 benzin nepoznam. a 2,5 benzin , ze je strasne poruchovy. keby to tak nebolo tak beriem ten. asi by som tiez teraz skusil TD4. precitaj si forum a zistis naco davat pozor.
niekde sa tu pise, ze ak vyrobne cislo na pridavnej prevodovke konci nulou, tak sa jedna o prevodovky s vyrobnou vadou. zvetca do r.v. 2001 tak ak budes mat moznost tak si to prekontroluj. pozri ci uz bola rozpajana. sice obal mohol ostat a mohol byt robeny repas.
inac pri dnesnom kurze sa toho da asi vela objednat, len trocha viac casu to trva. tak vela stastia.
niekde sa tu pise, ze ak vyrobne cislo na pridavnej prevodovke konci nulou, tak sa jedna o prevodovky s vyrobnou vadou. zvetca do r.v. 2001 tak ak budes mat moznost tak si to prekontroluj. pozri ci uz bola rozpajana. sice obal mohol ostat a mohol byt robeny repas.
inac pri dnesnom kurze sa toho da asi vela objednat, len trocha viac casu to trva. tak vela stastia.
Naftu?
Nedává se nafta do kamen? 

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil v listopadu 2.0Di rv. 99 a jsem celkem spokojen i kdyz jsem do nej musel hned vrazit dalsích cca 55 tis. za novou IRD a viscospojku. O tom se toho tady doctes vsude dost a taky je tu spousta rad co a jak pri zkusební jízde vyzkouset.
Jinak jsem byl velice mile prekvapen treba cenou rozvodové sady která se dá koupit za 4 tis. A i jiné náhradní díly se pohybují v cenových relacích jako na starsí skodovku a nekdy i níz.
2.0Di není urcite zádný závodník, je to tak na rychlosti do 120 Km/H. Pak se dá dosáhnou i velice slusné spotreby cca tech 8 L.
Ale ono je to nakonec vzdycky vsechno o penezích takze moje rada je jasná. Jestli más na to aby sis trochu priplatil tak si kup raci TD4. Ale jestli ne tak 2.0Di-cka se taky bát nemusís.
Jinak jsem byl velice mile prekvapen treba cenou rozvodové sady která se dá koupit za 4 tis. A i jiné náhradní díly se pohybují v cenových relacích jako na starsí skodovku a nekdy i níz.
2.0Di není urcite zádný závodník, je to tak na rychlosti do 120 Km/H. Pak se dá dosáhnou i velice slusné spotreby cca tech 8 L.
Ale ono je to nakonec vzdycky vsechno o penezích takze moje rada je jasná. Jestli más na to aby sis trochu priplatil tak si kup raci TD4. Ale jestli ne tak 2.0Di-cka se taky bát nemusís.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- radek-free
ahoj prosím tě kdes sehnal rozvodovou sadu za č tisíce mě ji nabízí za osum.macejky1 píše:Já koupil v listopadu 2.0Di rv. 99 a jsem celkem spokojen i kdyz jsem do nej musel hned vrazit dalsích cca 55 tis. za novou IRD a viscospojku. O tom se toho tady doctes vsude dost a taky je tu spousta rad co a jak pri zkusební jízde vyzkouset.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
TADYradek-free píše:ahoj prosím tě kdes sehnal rozvodovou sadu za č tisíce mě ji nabízí za osum.macejky1 píše:Já koupil v listopadu 2.0Di rv. 99 a jsem celkem spokojen i kdyz jsem do nej musel hned vrazit dalsích cca 55 tis. za novou IRD a viscospojku. O tom se toho tady doctes vsude dost a taky je tu spousta rad co a jak pri zkusební jízde vyzkouset.

http://www.landrover-czech.com/index.ph ... sSort=sada
Obchod je vyzkousenej ( kupoval jsem tam toho víc ) a vzdy naprostá spokojenost.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
Re: Naftu?
A necistia sa benzinom flaky?Oldman píše:Nedává se nafta do kamen?

Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.