DISCO na co si dat pozor!
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik bylaALF píše:Jinak mi začátkem března utekla v Německu Discovera Camel Trophy r.v.1/98 Jsem byl na špagát.ALF
 Miloš II
 Miloš IIKgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
						- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No to by šloALF píše:Necelých 10 tis.euro. ALFMiloš II píše: Za kolik bylaMiloš II
 Tak tos měl teda smůlu
 Tak tos měl teda smůlu   Miloš II
 Miloš IIKgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
						- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Myslím,že sem ji viděl na mobile.de ,jestli to byla ona .Replika Camel Trophy.Fešanda taky jsem po ní pokukoval,ale jednu už mám tak mám utrum.ALF píše:Jinak mi začátkem března utekla v Německu Discovera Camel Trophy r.v.1/98 Jsem byl na špagát.ALF

D III  -   2,7 TDV - The end result of a lot of hard work. 
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
						D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
ČaOFF kamarádi,jak jsem již zmínil někde jinde na fóru,vracím se zpět k Discolandu a chci se zeptat na cenu TDi. Jsem si vědom,že záleží na spoustě věcí,ale tak zhruba kolik je dobrá cena za Discoveru r.v.1995 TDi,najeto 235 tis.km, výbava 2xAirbag,Klima,el.okna a zrcátka,2xšíbr,není v kůži,má příd.topení,tažné,Alu kola,5 dveří,metalíza,nehavarovaná.Napište nějakou reálnou cenu pro dobrý kup. Musím se rozhodnout dnes do 18 hod. Dík za informace.ALF

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
V němcích by to asi mohlo být servisovaný tam jsou na to pohodlní se v to šťoura ne jako u nás, ale pokud to chceš do terénu šel bych asi do šertpáky Miloš IIALF píše:Z Německa a musím připočíst za dopravu a přihlášení cca 15000.kč,tak kolik dát dokupy i s těmito náklady? V annonci jsem viděl za 160 tis. stejný rok. Jo a má automatickou převodovku.To jsem myslím neuvedl.ALFKocur píše:Nemecko, nebo u nas?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
						Tak jsem od koupě upustil.Auto má generálkovaný motor a němčour nepůsobí důvěryhodným dojmem. Budu hledat dál.Nemám kam spěchat.Freelandy se ještě nedozvěděl,že ho chci oženit a tak mne nic netuše vozí bez problémů. Horší,až mu to dojde. Když jsem před 2 roky prodával VW Transportera,tak v den prodeje mi poprvé od novoty došla nafta a ještě jsem se praštil do venkovního zrcátka,tak,že jsem viděl hvězdičky.A pak že auto nemá duši i když má bezdušovky. Já na to věřím.ALFKocur píše:No ja to vitim tak max do 5000 vic asi nee, ale jak bylo receno je to individualni, pokud narazis na lestenici co si celej zivot valela sunky pekne v garazi, tak bych i mozna priplatil
heh to znam v den kdy jsem prodaval BMW tak mi odeslo cerpadlo paliva...prijel jsem na sraz s kupcem a uz neodjel....navic totalni trapas....ALF píše:Tak jsem od koupě upustil.Auto má generálkovaný motor a němčour nepůsobí důvěryhodným dojmem. Budu hledat dál.Nemám kam spěchat.Freelandy se ještě nedozvěděl,že ho chci oženit a tak mne nic netuše vozí bez problémů. Horší,až mu to dojde. Když jsem před 2 roky prodával VW Transportera,tak v den prodeje mi poprvé od novoty došla nafta a ještě jsem se praštil do venkovního zrcátka,tak,že jsem viděl hvězdičky.A pak že auto nemá duši i když má bezdušovky. Já na to věřím.ALFKocur píše:No ja to vitim tak max do 5000 vic asi nee, ale jak bylo receno je to individualni, pokud narazis na lestenici co si celej zivot valela sunky pekne v garazi, tak bych i mozna priplatil