Dodatocna vybava
Moderátor: Safraporte
Dodatocna vybava
Vsetky freelandre maju rovnaku elektriku bez ohladu na vybavu, jednoducho tie kable tam su.
Zaujimalo by ma ako to je s dodatocnou montazou, napr. predne hmlovky by malo stacit vymenit zaslepku za vypinac a namontovat lampy ale ako je to s takym tempomatom, je to iba o tlacidlach alebo treba nejaky modul, alebo sa to da riesit aj diagnostikou.
Robili ste uz nejaky "Upgrade" Pochvalte sa
Zaujimalo by ma ako to je s dodatocnou montazou, napr. predne hmlovky by malo stacit vymenit zaslepku za vypinac a namontovat lampy ale ako je to s takym tempomatom, je to iba o tlacidlach alebo treba nejaky modul, alebo sa to da riesit aj diagnostikou.
Robili ste uz nejaky "Upgrade" Pochvalte sa
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
tempomat
Zdar hoši. K tempomatu tolik, že se u freeho dával pouze ve spojení s automatickou převodovkou a asi to s ní má nějakou spojitost. Takže do manuálu zřejmě nepůjde. Leda že by někdo překonal samotného tvůrce vozu 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
Zdravím!!Jestli máte někdo kontakt na někoho kdo rozumí el. ve freečku-pošlete .Potřebuju jen poradit.V autě jsem objevil víc el. zajímavostí,je to daný asi tím,že ta kabeláž je univerzální.Mám ve voze vyhřívané sedačky,tělesa v sed. jsou připojený,vedou od nich kabely,není vypinač (?) =netopí.Přídavné topení (asi jen předehřev motoru) bych chtěl přepojit tak,aby vytopilo kabinu........... Díky a pěkné svezení s LR
Re: Dodatocna vybava
No ako je to s tými poznatkami??
Pokročil niekto už v tempomate??
a čo vyhrievané sedačky?? kam ich mám zapojit?
Pokročil niekto už v tempomate??
a čo vyhrievané sedačky?? kam ich mám zapojit?

Discovery3 2,7 TDV6 HSE, automat,
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Já ti to vydrátujutagr píše:taky potřebuju elektrikáře a pořád nikdo
![]()

EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom

nemá to niekto zapojené s iným rádiom ako bolo v roku 2005???
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
tak te beru za slovo

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

Teraz ma trápi ovládanie rádia na volante-asi dám nové rádio a tak sa to dá spojazdnit.....
a dalej ešte spojazdnit Tempomat.....

- Distruptor
- auto: Freelander, D4?
Pre ten tempomat je zevraj nutna riadiaca jednotka ktora ma byt umiestnena pod sedadlom spolujazdca.
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat
tak veru... toto je ona
len do to dá dokopy

len do to dá dokopy

- Přílohy
-
- 1_cruise_interface.JPG (17.83 KiB) Zobrazeno 7127 x
"Tak Vyhrievanie sedadiel je zapojené a funguje SUPER!!! nakonec je to celkom jednoduché....."
Hej , Dzordzi , ako si to urobil? Pojde to aj mne?
Hej , Dzordzi , ako si to urobil? Pojde to aj mne?
LR Freelander 1,8 , Fiat Ducato obytne auto , Suzuki Samuraj 1,3 , Mercedes C 180 sport coupe kompresor .
- Distruptor
- auto: Freelander, D4?
Perfektne dzordzi, kde sa to da zohnat, ak sa ti to podari spravit urcite to nafot, pojdem hned do toho!
Land Rover FREELANDER Td4, HSE, 5dv, 2005, automat
dzordzi píše:![]()
![]()
Tak Vyhrievanie sedadiel je zapojené a funguje SUPER!!! nakonec je to celkom jednoduché.....
Teraz ma trápi ovládanie rádia na volante-asi dám nové rádio a tak sa to dá spojazdnit.....
a dalej ešte spojazdnit Tempomat.....
nazdar,tiez by ma zaujimalo to vyhrievanie sedaciek.daj nejake foto.dik

- Přílohy
-
- ovladan1.jpg (123.7 KiB) Zobrazeno 6935 x