Osvětlení spínačů kolem klimy DII
Moderátor: Miky_CZ
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Osvětlení spínačů kolem klimy DII
Někde na starym fóru discoveryclubu byl postup jak vyndat ten celej bazmekt s klimou na DII páč už mě opustila navždy poslední žárovička v podsvětlení voliče tepla a za noci šmátrám a zapínám blbiny, má někdo s timto nejakou zkušenost? Díky.
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Cele ovladanie drzi na dvoch plechovych "jazyckoch" na pravej a lavej strane, takze treba z z pravej aj lavej strany pichnut nieco, cim tie jazyck potlacis smerom k ovladaniu a cele ovladanie vytiahnes.
Idealna na to je mala spachtlicka ci nieco podobneho tvaru, pripadne dva pliesky. MOzno by to slo aj tenkymi sroubovakmi.
Idealna na to je mala spachtlicka ci nieco podobneho tvaru, pripadne dva pliesky. MOzno by to slo aj tenkymi sroubovakmi.
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
Já je měnil, ale jsou to asi 3 roky, co si pamatuju, tak jsem vyndal popelnik a mincovník, ted nevim přesně, ale myslím, že pod těma dvouma šuplíčkama byly šrouby, které jsem vyndal a vysunul rámeček a
dostal se k pružinovým západkám z boku ovládání klimatizace. Kastlik ovladače jsem pak rozšrouboval a žárovky vyměnil. Co ale je potřeba mít správné žárovky, určitě je maj v AMT
Ivo
dostal se k pružinovým západkám z boku ovládání klimatizace. Kastlik ovladače jsem pak rozšrouboval a žárovky vyměnil. Co ale je potřeba mít správné žárovky, určitě je maj v AMT

Ivo
D II - elektrárna na měchách
LR S III, 109 STW ex hasič
LR S III, 109 STW ex hasič
kluci, to se nemusi delat pres radio, uz to tady nekdo psal. Normalne z obou boku jsou takovy ty plechovy protipacky, ja jsem to odjistil kuchynskym nozem. Jedna strana vyleze a druha se pak vynda. Jsou tam takovy malinky zarovicky v plastovym pouzdre. Normalne kupte jakykoliv takhle maly zarovicky a z tech origo sundejte zelenou gumovou cepicku a nasadte ji na tu bilou. Potom vymente obe zarovicky v tom plastovym pouzdre, abyste nemuseli kupovat original. A nasadte to zpet, jinak musi svitit vsechny ovladaci tlacitka klimy.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Na D1 300 to budu muset taky rozdělat...svítí mi sice vše, ale něco se mi dostalo do mechanismu ovládání výdechu ventilace, takže nejde točit tím kolečkem a nefouká mi to na okno, což je teď v zimě docela problém...
Jinak někde to tady pravděpodobně už popsaný bylo, jen to nejde najít ani funkcí "hledat" Vyskočí tam asi miliarda všech odkazů a smajlíků,....anebo neumím hledat. 
Kdyby tady byl někdo kdo umí namalovat místo, kde jsou ty plíšky co je mám tím nožem oddtlačit, bylo by to super...Díky vopred....

Kdyby tady byl někdo kdo umí namalovat místo, kde jsou ty plíšky co je mám tím nožem oddtlačit, bylo by to super...Díky vopred....