F1 Zvednutí a úpravy Freelandera do terénu
Moderátor: Safraporte
F1 Zvednutí a úpravy Freelandera do terénu
nazdar vsetci.ma niekto skusenost s tou konvencnou sadou? popripade nejake ine riesenie? dost casto sa mi stava ze chytam o nieco spodok auta. free rv:99 

pekne
vyzera to dobre to asi bude ta origo sada ze? neviem ani trochu po anglicki. cital som ze potrebujes nejake srobi na odklon kolies nevies co presne to ma robit a kam sa to montuje lebo tie podlosky na tlmice by sa dali vyrobit.
U Free jsem tedy nikdy nebyl limitován výškou - co proboha jezdíte? Trial?
Redukce? K čemu - první rychlostní stupeň je docela dlouhý...
Jediná slabina je možná spojka - po námaze opravdu smrdí a odchází ( myslím tím lamela )...
STK bez problému ( na STK silně vadila absence zadní mříže - mám N1 ), účastníkem nehody s Free jsem nebyl. Když jsem byl s jiným vozem účastníkem nehody, tak Policii rozhodně nezajímal rozměr kol ( ani následně pojišťovnu ).
Navíc - ona vozí Policie sebou tabulku schválených rozměrů pneu na všechny vozy? Nebo jak určuje co je povolené a co ne? Prosím osvětlit.
Redukce? K čemu - první rychlostní stupeň je docela dlouhý...
Jediná slabina je možná spojka - po námaze opravdu smrdí a odchází ( myslím tím lamela )...
STK bez problému ( na STK silně vadila absence zadní mříže - mám N1 ), účastníkem nehody s Free jsem nebyl. Když jsem byl s jiným vozem účastníkem nehody, tak Policii rozhodně nezajímal rozměr kol ( ani následně pojišťovnu ).
Navíc - ona vozí Policie sebou tabulku schválených rozměrů pneu na všechny vozy? Nebo jak určuje co je povolené a co ne? Prosím osvětlit.
- Přílohy
-
- Vlese2.JPG
- (143.04 KiB) Staženo 10881 x
Freelandering - stav duše
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
S tou redukci souhlas, jednicka sice "staci", ale je dost rychla a redukci proste nenahradi. A s tou vyskou, presne ja pise Maxsel, staci obycejna polni cesta, kde jsou trochu vyjte koleje a uz spodkem drzhes (v lepsim pripade) nebo kdyz je trochu vice snehu (ne prasan), tak si ho postupne hrnes pod sebe az si na nam hezky hacnes a pak uz pomuze jedine traktor nebo lopata a silne paze.
Free Td4 2004 HSE automat
Asi sa pustim do tohoto, nebude problem to vyrobit.
http://freelandertech.info/index.php?title=Upgrades
(tie obrazky treba stiahnut je ich 5)
http://freelandertech.info/index.php?title=Upgrades
(tie obrazky treba stiahnut je ich 5)
- Přílohy
-
- yhst-39066446675134_2037_14282499.jpeg (156.48 KiB) Zobrazeno 53832 x