Žlutý čudlík na páce
Moderátor: Safraporte
Žlutý čudlík na páce
Zdravím ,, chci se zeptam jak přesně funguje čudlík na řadící páce,, ptal jsem tři lidí a každy mi řekl v podstatě něco jiného,,, ale řekli mi že to sníží rychhlost auta na 8km/h a může se to použít je při sjíždění svahu nebo i do kopce???? včera jsem dával vyjézd jedním krpálem a rval jsem ho na jedničku okolo 3000ot.min,,, a taky bych se chtěl zeptat ještě na něco,, když jsem stočil auto do rejdu tak mi přišlo jako by se příčilo něco jako smykem řízenej nakladač UNC 060 stal se to někomu?? dík za odpověď jinak se spotřebou jsme se s otcem dostali na 6,7l/100km ,,,,,,,,
zdravím a díky za příspěvky ale moc jste mě nepotěšili
auto mám z luxemburska za 180 000 a ted do něj vrážet se mi nechce no uvidíme,,, jinak ¨se na to podívám ještě v pátek až přijedu domů a zkusím to ještě jednou co to přesně dělá,,,, včera jsem si to tu pročítal jak mi bylo poraděno
a prtej když dám plný rejd a sešlápnu spojku tak auto by mělo jed dál když se zastaví tak je problém se tu píše tak uvidím no,,, ale nikde jsem se zde nedočetl co je to IRD??? je toho zde moc a jsem tu poprvé tak asi to proto,,

Čus, mě to topí podobně. Zjišťoval sem jetli to je normální a asik je. Kluci to tu někde psaly, že freelendry blbě topijou. Ale nemužu si stěžovat, chvilka zimy mě nezabije a pak je v něm pěkně teploučko.Joska píše:zdravím,, mám zase jeden technikcký dotaz. jak vám topí freela v zimě??? auto mám v garáži ted v zimě a začne mi topit až po 10-15km .. ted při těchto mrazech je to hrůza.. jak topí tedy vám???
Čus David
Joska
zdravím přátelé,,, mám další otázku a asi i problém,,, uniká mi olej z nádoby na posilovač,, do rána byla v garáži louž oleje jako kráva!! a když doleju tak to začne pěnit,,, a ted při jízdě to hučí ještě zvláštně,, nemůže tam být někde skříplá hadice a přisává si to vzduch proto ta pěna?? setkal jste se s tím někdo??? kolik asi bude stát čerpadlo???
zatím díky
zatím díky