Tak jsem se bohužel zařadil mezi ty, kdož okusili jak chutná nehoda v Defíku. Jedu si takhle včera k večeru lesem po zasněžené silničce. Sníh byl už uježděný a zledovatělý, tahže nic pro moje MTéčka. Jel jsem tak 40, doufaje že to je dost pomalu, když tu, zničeho nic, ostrá pravá zatáčka

. Okamžitě mi došlo, že to asi neprojedu, dotek brzdy = okamžitý smyk, tak jsem začal hodnotit, kam to poslat, všude stromy, tenčí, tlustší, ve dvou třetinách zatáčky metrový dub

. Bylo mi jasné, že pokud to zkusím a nevyjde to, potkám se zrovna s ním. Vlevo od něj dva tak 10cm smrčky a dále vlevo tak 40cm smrk. Tak jsem to v rámci možností nasměroval na ty nejtenčí, když jsem byl u nich, s hrúzou jsem zjistil, že za nimi je skoro třímetrový sráz... Krátký let, otočení o 90° na levý bok, rána, najednou koukám ležím na zemi... první co jsem řešil, rychle vypnout motor, aby se nezadřel, pak jsem lylezl ''poklopem'' (pravými dveřmi). Když jsem viděl, kde jsem, bylo mi jasné, že se z toho sám nedostanu. Navíc jsme za hodinu a půl měl jít s manželkou na ples

. Signál mizerný, ani jsem přesně nevěděl, kde jsem

. Auto jsem zamaskoval, aby nějaký náhodný kolemjedoucí nechtěl nález řešit a vydal jsem se pěšky z lesa, kam pro mě přijel kamarád. Ráno jsme to vytáhli, ale chudák je dost pocuchaný.