Honza
vazelinu mi tam napral kolega-měl ji ve spreji, nedostala se úplně na čep pantu a teď slzí i mimo, cž vypadá jako korozeJenda píše:...jooo kdo maze ten jede![]()
Jak ji,tu vazelinu,dostavas primo do pantu![]()
Honza
Né že to budeš opakovateliott píše:Ale jasně že jo, zdraví je nade vše. Ale řeknu vám, byla to prča
Mohu srovnávat, do lesa jsem jel dnes ráno de Feekem na nových zimních Cooperkách a včera jel stejnou trať v přibližně stejnou dobu absolvoval s Hiluxovou na ojetých 3-4 mm zimákách a se zaplým pohonem 4x4. Toyota se mi zdá na sněhu jistější než de Feek, zejména při sjíždění z prudšího kopce měl LR tendenci klouzat oproti jistější Toyotě. Obě auta jela bez nákladu, jen s řidičem.císař píše:Po lese jezdím denně ,a pokud se nekochám ,vím že jet čtyřicet si dovolím jen v létě.V zimě ani zimní gumy tě neudrží.Pod sněhem led není vidět a již parkrát jsem se po otočce musel jet otočit do správného směru abych mohl pokračovat k cíli své cesty.Hlavní je ,když jde jen o plechy.brudr píše:By me zajimalo co by se stalo,mit zimni gumy![]()
![]()
Naprostý souhlas, také jezdím denně mimo uklízené cesty a sem tam se nějakému tanečku nevyhnu. Nejenom led, ale ujetý mokrý sníh dokáže také pěkně potrápit.císař píše:Po lese jezdím denně ,a pokud se nekochám ,vím že jet čtyřicet si dovolím jen v létě.V zimě ani zimní gumy tě neudrží.Pod sněhem led není vidět a již parkrát jsem se po otočce musel jet otočit do správného směru abych mohl pokračovat k cíli své cesty.Hlavní je ,když jde jen o plechy.brudr píše:By me zajimalo co by se stalo,mit zimni gumy![]()
![]()