http://www.roverworld.com/images/Produc ... 4x4-02.jpg
už mě s tím plastovým dílem dochází trpělivost

Kde, jak a za kolik?
Děkuju předem

Moderátor: Miky_CZ
Taky mam ten plast v haji a o nahrade premyslim... Michal ORD ma nejaky kontakt?low píše:Michal, ORD, ti vyrobi cokliv si reknes, takze rozhodne jde jeho kryti doplnit i tento doplnek
Asfir jsem videl u Rudy... no ja jsem zvykly z Defika na trochu silnejsi plechy/ a ty se jeste prohybaji/ a ten Asfir je takovy..no proste frajersky . Pravda, ze urcite lepsi nez ten muj rozbity plast...Radim píše:Kdybys chtěl vidět Asfir na D3 tak mi zavolej a můžeme se domluvit jsem z Loun
603 256 861
erik píše:Asfir jsem videl u Rudy... no ja jsem zvykly z Defika na trochu silnejsi plechy/ a ty se jeste prohybaji/ a ten Asfir je takovy..no proste frajersky . Pravda, ze urcite lepsi nez ten muj rozbity plast...Radim píše:Kdybys chtěl vidět Asfir na D3 tak mi zavolej a můžeme se domluvit jsem z Loun
603 256 861
Davidass píše:My v práci děláme doplňky Taubenreuther a tam je absolutně všechno.Můžu nabídnout zajímavé ceny lepší než v prodeji.A když říkám že je tam všechno,tak opravdu všechno.
Tak dalsi konkretni dotaz... a ceny?RudaK píše:Davidass píše:My v práci děláme doplňky Taubenreuther a tam je absolutně všechno.Můžu nabídnout zajímavé ceny lepší než v prodeji.A když říkám že je tam všechno,tak opravdu všechno.
To je príma nabídka. Pochopil jsem dobře,že stačí skouknout katalog Taubenreuther a vše vidím ?
Dej mně kontakt do SZ.Davidass píše:My v práci děláme doplňky Taubenreuther a tam je absolutně všechno.Můžu nabídnout zajímavé ceny lepší než v prodeji.A když říkám že je tam všechno,tak opravdu všechno.
MOPADŽI píše:Dej mně kontakt do SZ.Davidass píše:My v práci děláme doplňky Taubenreuther a tam je absolutně všechno.Můžu nabídnout zajímavé ceny lepší než v prodeji.A když říkám že je tam všechno,tak opravdu všechno.
Díky