naprosto neobjektivni minitest

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Rosi
tel.: +420-608-084004
auto: LR 110SW Def Td5

#21 Příspěvek od Rosi » 19 úno 2009 09:01

Honzan píše: Jirko, jede to jako z praku, v podstate vetsi rev nepoznam pac jsem v tom nejel 10 dni a uz jsem sepot myho motoru vymazal projetim rosiho defikem... :lol:
Měl by sis, kamarade, uvědomit že dráždíš cobru bosou nohou!!! :twisted:
Co máš proti mýmu absolutně tichýmu a neuvěřitelně pohodlnýmu stroji?! Mám ti připomenout jeden z dosud nezveřejněných minitestů, ve kterém DI byla docela vděčná za asistenci nejlepčího stroje nasvětě (pro pomalé = Defender :) )
Prostě bacha! Nepřítel naslouchá :)
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#22 Příspěvek od Acon » 19 úno 2009 10:24

ale toto asi nebolo o pneumatikách :) a možno bolo. http://www.youtube.com/watch?v=nMU692aEMy8
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

MRAK

#23 Příspěvek od MRAK » 19 úno 2009 11:07

Pěkný :-)

mě se zdá, že ta tojota neměla uzavřenou špéru,

ale ten range to vyjel s důstojností anglického lorda :-)

možná že to bylo i o těch gumách ... kdo ví :-)

každopádně PĚKNÝ :-)
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od PavelU » 19 úno 2009 12:21

DjALF píše:porovnat to nejde.musel by to byt jeden pokus pro kazde auto a hlavne stejny ridic. :idea: a navic D3 mu to,uz odhrabala.
Tak jsem to taky myslel, ale blbě napsal. :wink:

Honzan
tel.: 728581532
auto: DI

#25 Příspěvek od Honzan » 19 úno 2009 13:51

Rosi píše:Měl by sis, kamarade, uvědomit že dráždíš cobru bosou nohou!!! :twisted: Co máš proti mýmu absolutně tichýmu a neuvěřitelně pohodlnýmu stroji?! Mám ti připomenout jeden z dosud nezveřejněných minitestů, ve kterém DI byla docela vděčná za asistenci nejlepčího stroje nasvětě (pro pomalé = Defender :) )Prostě bacha! Nepřítel naslouchá :)
proti tvymu stroji mam spunty do usi :lol: ale jinak proti defikum nemam vubec nic, jsem rad ze jsi me ze zaveje vytahnul, ale beru to tak ze ja to projet alespon zkusil, to co ty jsi potom zesiroka objel... :twisted: a navic zapadnout jsi chtel ty, ne ja, takze za to muzes zase...

p.s. zverejnil jsem to skoro hned - zkus pokec a pochlubte se se svym lr... mozna tam ty fotky najdes...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od motohanz » 19 úno 2009 16:27

Acon píše:ale toto asi nebolo o pneumatikách :) a možno bolo. http://www.youtube.com/watch?v=nMU692aEMy8
to bylo hlavne o ridici a egu cloveka v Toyote... :)
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

Stavros
tel.: 603145905
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Stavros » 19 úno 2009 16:40

ta toyota je hroznej drek :D

OC
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od OC » 19 úno 2009 18:15

Já jen doufám, že ta videa někdo nebere moc vážně -- celé je to dobré pro pobavení, ale jako zdroj informací o tom, co jaké auto dokáže nebo nedokáže, je to asi tak stejně spolehlivé jako novinky z Lidového domu ;)

Kuk :D
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

PavelU
tel.: +420 603716996
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od PavelU » 19 úno 2009 18:29

Jasně, že je to v pohodě, ale takové malé pošťouchnutí také neuškodí. :lol:

Ten Range na videu: to se musí umět, aby se točily všechny kola a auto stálo ...

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od motohanz » 19 úno 2009 20:46

PavelU píše:Jasně, že je to v pohodě, ale takové malé pošťouchnutí také neuškodí. :lol:

Ten Range na videu: to se musí umět, aby se točily všechny kola a auto stálo ...
no to stacej zimaky a vjet do bahinka....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od low » 19 úno 2009 21:52

Honzan píše: ale beru to tak ze ja to projet alespon zkusil, to co ty jsi potom zesiroka objel... :twisted: a navic zapadnout jsi chtel ty, ne ja, takze za to muzes zase...

au...kruta pravda :-))))

Land Jirka
tel.: +420731913431
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Land Jirka » 22 úno 2009 07:20

Včera odpoledne se stavil na pokec známej s D3 a že se pojedem trošku projet sněhem.
Po deseti minutách jízdy zasněženým kopcem mu ty wokna popadaly a po opětovném nastartování za minutu znovu a znovu a.....

Rudo D3 kokrhají :lol: ....
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#33 Příspěvek od RudaK » 22 úno 2009 07:56

Land Jirka píše:Včera odpoledne se stavil na pokec známej s D3 a že se pojedem trošku projet sněhem.
Po deseti minutách jízdy zasněženým kopcem mu ty wokna popadaly a po opětovném nastartování za minutu znovu a znovu a.....

Žes neřek,abych se dojel podívat.Já to kua ještě neviděl :shock: .S kým sem byl tak nic.Asi je to proto,že nikam nejezdím ( bych mimo silnici s D III nikdy nejel ) :wink: Jinak objektivně sem o tom jenom slyšel,a proto do Skorotic dojedu s " KOHOUTEM ",abych to taky viděl ( to kokrhání ).
p.s. V Táboře se mě kluk po břebrodění Lužnice taky ptal co na to řídící jednotky :roll: a já mu popravdě řek,že sem se jich neptal. :P Zatím mě trochu kokrhala D 1,ale to je u bezporuchové " 300 TDI " prý normální :shock: 8)
http://www.youtube.com/watch?v=t-cwnxTWCrg
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#34 Příspěvek od RudaK » 22 úno 2009 08:02

motohanz píše:
PavelU píše:Jasně, že je to v pohodě, ale takové malé pošťouchnutí také neuškodí. :lol:

no to stacej zimaky a vjet do bahinka....

V Dobřanech sem na zimákách jezdil na srazu už kdysi dávno ( už to není ani pravda ) tenkrát jiný pneu u mě nebyly.A nějak to nestálo :shock: , kdo tam byl tak si na to určo vzpomene.... cca 2006,jak tenkrát hodně pršelo,že to strhlo i příjezdovou cestu :idea: pravda Neklane
tím ovšem nechci říct,že to projelo všechno,ale nestálo to a s rozumem to projelo překvapivě dost
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Land Jirka
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Land Jirka » 22 úno 2009 08:52

On s ní má problémy už dlouho, samý prkotiny (čidla), jednou cosi na převodovce, ale musí s tím furt do servisu na diagnostiku.
V terénu skoro vůbec nejezdí.
Jenom, aby ty D 3 po deseti letech nebyli tak spolehlivé jako RR P 38 :evil:
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ

OC
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od OC » 22 úno 2009 09:00

Land Jirka píše:enom, aby ty D 3 po deseti letech nebyli tak spolehlivé jako RR P 38 :evil:
Bez obav. Za deset let rozhodně D3 nebudou ani zdaleka tak spolehlivé, jako P38! :twisted:
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

Land Jirka
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Land Jirka » 22 úno 2009 09:03

RudaK píše: Žes neřek,abych se dojel podívat.Já to kua ještě neviděl :shock: .S kým sem byl tak nic.Asi je to proto,že nikam nejezdím ( bych mimo silnici s D III nikdy nejel ) :wink: Jinak objektivně sem o tom jenom slyšel,a proto do Skorotic dojedu s " KOHOUTEM ",abych to taky viděl ( to kokrhání ).
p.s. V Táboře se mě kluk po břebrodění Lužnice taky ptal co na to řídící jednotky :roll: a já mu popravdě řek,že sem se jich neptal. :P Zatím mě trochu kokrhala D 1,ale to je u bezporuchové " 300 TDI " prý normální :shock: 8)
http://www.youtube.com/watch?v=t-cwnxTWCrg
Moje D 1 ještě nekokrhala a to na ni nic, kromě tuningu do terénu nedělám a je 12 let stará.
Hlavně na ni mám skoro všechno na dílně náhradní (za babku a zatím zbytečně), a 99% věcí si opravím i někde uprostřed buše. :wink:
Nemám rád elektroniku co za mě řídí (nejen) auto. 8)

Rosi
tel.: +420-608-084004
auto: LR 110SW Def Td5

#38 Příspěvek od Rosi » 23 úno 2009 17:29

low píše:
Honzan píše: ale beru to tak ze ja to projet alespon zkusil, to co ty jsi potom zesiroka objel... :twisted: a navic zapadnout jsi chtel ty, ne ja, takze za to muzes zase...
au...kruta pravda :-))))
Byli jsme tam jenom jeho autem :) čili jsem to fakticky objet nemoh. Zs takovej prizdisr*č zase nejsu :)
Jinak za neděli dva pěkné úlovky = 2x zachráněnej myslivec, jednou zapadenej, podruhy v příkopu. Je to prima, třeba si nas budou pamatovat a nebudou po nas v lesiku střílet :)
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;

Keram
auto: BMW
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Keram » 23 úno 2009 18:07

Land Jirka píše:Včera odpoledne se stavil na pokec známej s D3 a že se pojedem trošku projet sněhem.

My byly před měsícem v Rakousku u hranic s Itálií na horách a byly 3 metry sněhu,tak nam to nedalo a zkoušeli jsme co ta D3 dovede.Když se na to jde pomalu tak to nejede chce to tomu prostě naložit a držet to a dokud se auto neprohrabalo na zledovatělou vrstvu ledu tak jelo.Po několika vzdolaných kopečncích jsme se dostali až před chalupu kam řikali místní že se dostanou je rolby a traktory s řetězy.My to zvladli i s gumami M+S :wink: No a v tu chvíli přišla pravá zábava,u chalupy jsme se poprve cukly ,ale po malém zatlačení jsme se už zase hýbaly a sjeli jsme z malého kopečku před chalupu,zde byl včak navázý sníh a D3 už zustala na břichu a hrabala a hrabala až se celá zahrabala.Ale i to že jsme se dostali až k chalupě nas potěšilo :) Přes noc připadlo dalších 60cm sněhu a tam musel přijet traktor s frézou a ten už si s D3 poradil.Přikládám fotky sem : http://landrover.ontheroad.to/landrover

Richard B

#40 Příspěvek od Richard B » 23 úno 2009 18:45

Keram píše:

My byly před měsícem v Rakousku u hranic s Itálií na horách a byly 3 metry sněhu,tak nam to nedalo a zkoušeli jsme co ta D3 dovede.Když se na to jde pomalu tak to nejede chce to tomu prostě naložit a držet to a dokud se auto neprohrabalo na zledovatělou vrstvu ledu tak jelo.Po několika vzdolaných kopečncích jsme se dostali až před chalupu kam řikali místní že se dostanou je rolby a traktory s řetězy.My to zvladli i s gumami M+S :wink: No a v tu chvíli přišla pravá zábava,u chalupy jsme se poprve cukly ,ale po malém zatlačení jsme se už zase hýbaly a sjeli jsme z malého kopečku před chalupu,zde byl včak navázý sníh a D3 už zustala na břichu a hrabala a hrabala až se celá zahrabala.Ale i to že jsme se dostali až k chalupě nas potěšilo :) Přes noc připadlo dalších 60cm sněhu a tam musel přijet traktor s frézou a ten už si s D3 poradil.Přikládám fotky sem : http://landrover.ontheroad.to/landrover
Tak tam muselo byť prekrásne a tie kopy snehu na fotkách nemajú chybu.
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat

Odpovědět