Svítí kontrolka (v pravo nahoře oranžová)
Moderátor: Miky_CZ
- Kubas38
- tel.: 777207691
- auto: Defik D300+RR
Svítí kontrolka (v pravo nahoře oranžová)
Zdravím potřebuju se zeptat co je to za kontrolku?
při startování svítí a někdy zhasne hned po nastartování jindy až po chvilce a teď se rozsvěcí i za jízdy.
Co to je?
při startování svítí a někdy zhasne hned po nastartování jindy až po chvilce a teď se rozsvěcí i za jízdy.
Co to je?
- Přílohy
-
- kontrolky.JPG (72.86 KiB) Zobrazeno 5046 x
D5 SDV6 HSE MY2018
- Kubas38
Díky za info
Ještě u kterýho filtru to je ? Jeden je u zadního kola( v servise mi dal novej bez možnosti připojení čidla a druhej je někde u motoru?)

D5 SDV6 HSE MY2018
- Kubas38
No právě
Dole čidlo nemám je tam jen zátka (servis mi dal filtr bez čidla)Zanzibar píše:Lepší je , vyměnit ji rovnou za kovovou , taky už za mnou byla pěkná naftová stopa , ani nevím , kde jsem ji urazil .PavelU píše:Je to ten u zadního kola. Dole je zátka s čidlem. Opatrně odtahovat, ráda praská. Na startování by to nemělo mít vliv.
po odpuštění stačí jen zatáhnout a jet nebo se to někde odvzdušńuje?
D5 SDV6 HSE MY2018
- Kubas38
Měl jsem ho tam taky dole na vypouštěcím šroubu ale teď ho tam nemám a kabel je smotaný v zadu za filtrem.PavelU píše:Teď to čtu pozorně a píšeš, že nemáš čidlo, tak to potom nevím proč ti svítí kontrolka.Možná napíše někdo z kluků co dělají servis, jak ji zhasnout. Mě v servisu řekli co jsem napsal, ale já tam to čidlo mám.

D5 SDV6 HSE MY2018
podle vzhledu bych rekl, ze je cidlo odporove, je mozne ze mas konektor (pripadne i s cidlem) zatopeny, a podle odporu spina
(me dohady) , ja ho mam zapojene a taky si spina podle nalady, i kdyz jsem filtr vypustil.
(me dohady) , ja ho mam zapojene a taky si spina podle nalady, i kdyz jsem filtr vypustil.
DII TD5 novy gzycht; manual
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..