Příspěvek
od Acon » 27 úno 2009 21:26
Blahoželám. Pred cca 3 mesiacmi padlo zozhodnutie - 4 kolka. A keď 4 kolka, tak offroad. Vôbec som nemal predstavu, čo to bude a začal som skúšať všetko, čo mi prišlo do ruky. Netrvalo dlho a vylúčil som všetko okrem LR a Jeep grandcherokee. Jeep ma presiel tiež dosť rýchlo a zostal LR. Len som nemal jasno, či Disco, alebo RR. Čím viac áut som vyskúšal, tým viac ma dostávala Diskoška. Našťastie aj moju manželku. Kúpili sm eleštenku, ale chalani tu na fóre ma svojimi kecami tak zblbli, že leštenka buď pôjde do terénu, alebo pribudne ešte nejaká neleštenka

Ak sem budeš nazerať častejšie, nevydržíš a pôjdeš ďalej a ďalej od cesty. Ja mám chalupu na neprístupnom mieste na samote cca 4km od cesty, takže do terénu pôjde v každom prípade, no určite do ťažšieho ako je cesta na chalupu. Toto fórum je ako davová psychóza. Neubrániš sa a pridáš sa. Viac, alebo menej, ale pridáš.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.