Problém se startováním
Moderátor: Safraporte
Problém se startováním
Ahoj, mám problém se startováním auta, když je venku mokro a vlhko. Kdyz je takoveto pocasi nemuzu nastrartovat. Chybi tam ta posledni jiskra. Baterka nova. Jakmile je teplo nebo mrzne nemam problem s nastartovanim. Prosim poradte. Projela jsem spousty diskusi, ale na nic jsem nenarazila. Diky
Kabely
Ahojda, osobně bych nedříve zkusil vyměni kabely, to co popisuješ je příznačné právě pro zpuchřelé kabely. Občas pomůže je očistit, ale to je jen dočasné řešení. Vyhodil bych je a když to nepomůže tak ještě svíčky. Nic jiného v tom nebude. Pepek
Potápění, Freelander, koně
Startování ve vlhku
no tak rano jsem opet nenastartovala. tak me napadla jedna vec. natahla prodluzovak, zapojila do nej fen a zacala jsem fenovat. fenovala jsem v prostoru svicek a jakehosi valecku. a co se stalo? hned na poprve jsem nastartovala. tak fakt nevim. byla jsem v servisu tak tam mam pry spatne svicky. partri tam nejake platinove.tak jsem zvedava, jak dopadnu zitra rano. diky Vam vsem za radu
Re: Problém se startováním
ahoj, mam stejny prolem, kdyz je vlhko tak auto nenastartuje. Baterka toci, ale auto nechytne. Jak jste to vyresila?
-
- tel.: c902 )))
- auto: PAJERO 2.8TD
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se startováním
to vypada na spatne kabely a nebo viko rozdelovace---staci nekdy poradne vyprat v jarove vode a nechat vysusit na topeni. pokud je to kabelama tak vymenit. otevri si pri nastartovanem motoru potme kapotu a koukni jestli tam mas onostroj--probijejici kabely jiskri a potme je to pekne videt