Autorádio LR s kazeťákem
Moderátor: Safraporte
Autorádio LR s kazeťákem
Zdravím, mám starší rádio LR a z nostalgie ho chci nechat v autě i když je to takovej krumplík
)) Mám kod, ale nejde mi zadat. Po zapnutí pořád svítí CODE WAIT a nic jiného. Poradí někdo ? Díky Pepek

Potápění, Freelander, koně
Tak v tom případě je zde návod
Na anglickém fóru Freelanďáků jeden gentleman radí:
když ti tam naskočí CODE tak zmáčkni 1 - šipkou nastav první číslo, zase zmáčkni 1 - šipkou nastav druhé číslo, opět zmáčkni 1 - šipkou nastav třetí číslo, a naposledy zmáčkni 1 - šipkou nastav poslední čtvrté číslo...
príma muziku přeji
E.

Na anglickém fóru Freelanďáků jeden gentleman radí:
když ti tam naskočí CODE tak zmáčkni 1 - šipkou nastav první číslo, zase zmáčkni 1 - šipkou nastav druhé číslo, opět zmáčkni 1 - šipkou nastav třetí číslo, a naposledy zmáčkni 1 - šipkou nastav poslední čtvrté číslo...
príma muziku přeji

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Je to ochrana před zkoušením různých kódů zloději... Samozřejmě první asi 3 pokusy jsou bez čekání, je to různé, záleží na výrobci, stejně tak ty prodlevy.
Také nevím zda je případ radií LR.
Známý takhle musel čekat asi hodinu u rádia v Oplu.
Také nevím zda je případ radií LR.
Známý takhle musel čekat asi hodinu u rádia v Oplu.

Naposledy upravil(a) Maxsel dne 15 dub 2009 23:34, celkem upraveno 1 x.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Mám v autě origo LR rádio s 6*CD měničem a je to jak píšete. Prodleva po opakovaném (3*) zadání špatného kódu je 30min
zobrazí se WAIT 30.00 a odpočítává. Poté znovu CODE. Zadáte-li ještě 7* špatný kód radio se zablokuje a hlásí LOCKED. Pak už jen autorizák 

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010