vybracie
Moderátor: Safraporte
vybracie
dobry den. stal som sa čerstvim majitelom free 1.8 benzin a mam nejake otazky. čital som forum a nejak som to tam nenašiel. Mam pocit že ked pohnem autom tak to oproti osobaku dost huči(neviem či to je nejake ložisko alebo gumy alebo to ma tak byť že je to auto koli 4*4 hlučnejšie???? a ešte ak idem viac ako 120km tak na pohupoch mi začne tak vybrovat a pri ešte večšej richlosti aj v kuse ako keby karden alebo ničo take. neviete čo by s tym mohlo byt??? dakujem za radu.
no mne mam pocit ze to ide so stredu až zo zadu, taky zvuk jak na žiguli ak bol vybiti kardan. trasie cele auto a ked idem richlejšie tak to ako keby sa trochu ustalilo.ale ak sedime v aute viacery tak to potom roby az pri večšej richlosti.uau taky pocit ze to roby ked je auto v pohupe a na vrchu, a ako keby španovalo kardan. dakujem za radu
Tipuju to na špatnou viskozní spojku nebo její uložení. Hučení jde odkud? Jestli zepředu = problém s IRD, jestli zezadu = problém s diferenciálem (tak jsem to měl já). Ale je skoro jedno, co je to, protože je drahej špás v obou případech
Ještě to můžou bejt třeba ložiska na kolách, ale tomu bych moc nevěřil