Discovery-vstupní prohlídka
Moderátor: Miky_CZ
Discovery-vstupní prohlídka
ČaOFF,určitě nejem mne bude zajímat co vše zkontrolovat,vyměnit,ořetřit,když koupím jetou Discovery. Camelka,kterou jsem zakoupil je z r.97a 5 let skoro nejezdila.
Co vše mám prohlídnout?
Co mám vyměnit?
Co mám ošetřit?
Jaké olej.náplně,filtry atd.(paramatry)doporučujete?
Děkuji ADMINOVI i dalším kamarádům za info.ALF
Co vše mám prohlídnout?
Co mám vyměnit?
Co mám ošetřit?
Jaké olej.náplně,filtry atd.(paramatry)doporučujete?
Děkuji ADMINOVI i dalším kamarádům za info.ALF
Re: Discovery-vstupní prohlídka
Admine,nenajel si na mine? Kde sa tooláš? Dovezou mi Camelku a chcu ji na mazat,ale chybí mi Tvoje doporučení,co,kdy,jak,čím... Díky.ALF
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No prvně bych namazal sebe být na tvém místě a pak bych to rozdejchal ! a jasným pohledem bych se vrhnul na CamelkuALF píše:Admine,nenajel si na mine? Kde sa tooláš? Dovezou mi Camelku a chcu ji na mazat,ale chybí mi Tvoje doporučení,co,kdy,jak,čím... Díky.ALF

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Mas to na fore, pise admin:
http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=145
A to co treba skontrolovat si myslim, ze vie kazdy dobry automechanik. A namazat "seba" neuskodi.
A to co treba skontrolovat si myslim, ze vie kazdy dobry automechanik. A namazat "seba" neuskodi.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
No prvně bych namazal sebe být na tvém místě a pak bych to rozdejchal ! a jasným pohledem bych se vrhnul na Camelku
Miloš II[/quote]
Jsem nepič a pasivní kuřák,ale ne od narození! Na autě jsem si sám nikdy nic moc nekutil a většinou to svěřím kamarádovi. On si zase třeba doma sám neplombuje zuby.
ALF

Jsem nepič a pasivní kuřák,ale ne od narození! Na autě jsem si sám nikdy nic moc nekutil a většinou to svěřím kamarádovi. On si zase třeba doma sám neplombuje zuby.

Výborně,to jsem potřeboval,ale nevěděl,kde hledat-Díky kamaráde.ALFjezbera píše:Mas to na fore, pise admin:
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
No presne tak, ako hovori stare prislovie "Komunizmus komunistom, stroje odbornikom!"ALF píše:Na autě jsem si sám nikdy nic moc nekutil a většinou to svěřím kamarádovi. On si zase třeba doma sám neplombuje zuby.ALF

Inac som tiez zubar.

Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
Já uš jen jak gdy.jezbera píše:....Inac som tiez zubar.