svítí ABS, TC a asistent sjíždění svahů
Moderátor: Miky_CZ
ahoj. koupil jsem td5 rok 99 a stále svítí tyto 3 kontrolky a nyní mám možnost si půjčit počítač který toto ovládá. Poraďte prosím kde ho hledat. Čidla v kolech jsem na radu elektrikáře zkoušel proměřit a chovají se všechny stejně, mám tím na mysli že mají stejný odpor. Tak než pojedu načíst diagnostiku zkusím ještě ten počítač. Dík za odpověď. Mirek 603 816508
Dobrá rada, ale stále nevím kde ta jednotka je
V motoru na leve strane, jak je umisten hever, je stribrna krabicka s mnoha draty, to je ona. Vytahni ven, prostrikej kontakty Kontaktolem a mozna bude po problemu.
Jo jeste je to pod krytem z umele hmoty, jak hever tak i RJ.
Jo jeste je to pod krytem z umele hmoty, jak hever tak i RJ.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Land Lover
- auto: LR Discovery II Td5
Měl jsem stejný problém, a vyřešil to Eliott v Budějovicích.
pokud jsou v pořádku čidla, pravděpodobně bude chyba v řídící jednotce ABS, ta je u spolujezdce pod kaslíkem, ta první zleva, je společná pro ABS a SLS.
Ale nejdřív bych zkusil tu diagnostiku, chyba může být úplně jinde (ABS modulátor, kabeláž...), pak bych se v tom teprve hrabal.
pokud jsou v pořádku čidla, pravděpodobně bude chyba v řídící jednotce ABS, ta je u spolujezdce pod kaslíkem, ta první zleva, je společná pro ABS a SLS.
Ale nejdřív bych zkusil tu diagnostiku, chyba může být úplně jinde (ABS modulátor, kabeláž...), pak bych se v tom teprve hrabal.