Tak ujeto aspoň za můj tachometr páč se všem rozcházeli cca. 20500km spotřebováno 2760 l nafty.
Vlezli jsme se se vším tj. víza,očkování, poplatky atd. pro dva do sto tisíc.
Nafoceno přes 600fotek natočeno 1200 min. kamerou.
Cesta sama o sobě velice pohodová, depresivní infa na netu o problemech v západní Sahaře nebo v Mauretánii se vůbec nekonaly. Žádný pocit jakéhokoliv nepřátelství nebo házení kamenů po autech se nekonal. Spali jsem s 95% volně v autech zpočátku jsme je i zamykali, ale postupem času veškerý strach s "přepadení" oloupení atd. vyprchal. V Mauretánii jsem dokonce spali pár kilometrů od místa kde měli zastřelit Francouze kvůli kterým se měl zrušit Dakar.
Co se týče samotných navštívených států tak nejpříjemnější byli v Mali, ale jak jsem psal tak Sahara a Muretánie žádnej problem ba naopak jsme dali přímo na komoru noční průjezd hl. městem Mauretánie Nouakchttem, kdy se teprve pozná jak se žije nočním životem.
Zážitky se teprve vstřebávají, udělali jsme si vlastní obrázek o západní Africe.
Za účastníky zájezdu Miloš II

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park