Za pochopení Balšoe Spasiba

Moderátor: Miky_CZ
Ne ne pán nevyčítá.... pána mrzí jak se lidé od krásných aut vyjadřují o lidech od méně krásných aut...Mešky píše:No nevím, jestli jsem pochopil, tak pán nám asi vyčítá, že neoslavujeme také auta ze sovětského svazu, ale výdobytky kapitalistického imperialismu ze západu. Já sám jsem asi jako spousta z nás začínal na Nivě a na Uazu. Omlouvám se tímto výkvětu sovětského průmyslu a pietně vzpomínám.
Ano i mezi těmi lidmi jsouJenda píše:...vim k cemu se vyjadrujes.Mozna ze se dotycny citil velmi pobouren kdyz vidi jak nekdo vzyva symbol jez je roven hakovemu krizi.Treba zla skusenost,ta nejhorsi.Asi jako kdyz nekdo propaguje nacismus a pentli se hakovym krizem![]()
Honza
Souhlasím s OME. Motáme dohromad "holínky a hodínky" Přeci ten kdo jezdí Nivou nemusí být zákontě komunista, to bych byl předlety komouš aniž bych o tom věděl.OME píše:Myslím si,že tahat mezi auta ideologie jakéhokoliv druhu je kravina.Obdivuju německou válečnou techniku,přesto nejsem fašista.Ani ten kdo jezdí Uazem nemusí být komunista.Podobná napadání jsou velmi primitivní.Mrzí mě,že i mezi nás,dlouholeté příznivce LR se těch primitivů dostává stále víc.
Komunisty nesnášim. Rozlišoval bych ale jestli někdo má sovětskou techniku v dobové kamufláži a třeba v rámci klubu vojenské historie se účastní různých akcí. Pak je zcela pochopitelný, že má na autě rudý hvězdy.Rover píše:Obávám se, že pokud tady byly nějaké negativní komentáře vůči Gazíkářům atd. tak to nebylo ani tak kvůli sovětské technice, ale právě kvůli té části majitelů sovětské techniky, kteří si svoje auta zdobí bolševickými symboly, srpy, kladiva, rudé hvězdy, vlajky sovětského svazu a prapodivně se chovají.
Ale to není nic proti samotné technice, je to o některých lidech.