*** Pojezdeni, pokecani - jen tak - Stredni cechy,Praha ***
Moderátor: Miky_CZ
- Max
- tel.: 602745850
- auto: Subaru Disco 3
- Kontaktovat uživatele:
Jen se uteleně usmívá a dále nekomentuje mám pocit že moji předloňskou Jihlavu si už nikdo nepamatuje.
A abych nezapoměl Po všeci co tam už byly a i pro ty co tam nebyly budu v létě pořádat sraz na jihlavském tankodromu.

http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Stavros píše:na ty fotce s DIII je asi Radim, podle me urcite. TO prece bylo, jak tam Robik susil ten tapecirunk od kapoty, ale stylem ze ho hodil do kufru
souhlas,já se terénu snažím vyhnout

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- malda (maldama)
- Piskot
- tel.: +420602648622
- auto: LR Discovery 2,5 Tdi
... jestli se mi podaří přesunout truhláře na neděli, tak bych taky vyrazil.low píše:mno tak koukam, ze krome maxe a jendy se nikdo neprida, to je smutnej pribeh
No jo, ale co já tam proboha budu vlastně dělat, když moje leštěnka může jen do lehkého, rovného a suchého terénu?

Land Rover Discovery I, 2,5Tdi, KONI Heavy Track, Cooper Discoverer M+S, jinak standard :-)
- Robik LR
- tel.: 602330478
- auto: G4 Challenge
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar chlapy, nebo spíš chlapi, ty ííčka si rozdělte dle svého ega a pod. Já teda rozhodně pojedu pořádně zamatlat, zahnojit, zapatlat, zahrabat, popotahovat a sušit svého miláčka.
Taková výzva a hlavně od Lowa se prostě neodmítá.
Vemte si foťáky, videa, diktafony a veškerá záznamová komunikační zařízení, Robik se jede jako třeba v Jihlavě pořádně vyřádit.
Tak vytáhněte ty Vaše volejničky z leštěnkama, konec keců na portálu a hurá s Lowem na "výlet".
Všechny zdraví a dostatek proudu v baterkách po tuhé zimě kdy jste nejezdili přeje "dloubal" ROBIK
Taková výzva a hlavně od Lowa se prostě neodmítá.
Vemte si foťáky, videa, diktafony a veškerá záznamová komunikační zařízení, Robik se jede jako třeba v Jihlavě pořádně vyřádit.
Tak vytáhněte ty Vaše volejničky z leštěnkama, konec keců na portálu a hurá s Lowem na "výlet".
Všechny zdraví a dostatek proudu v baterkách po tuhé zimě kdy jste nejezdili přeje "dloubal" ROBIK
Toyota Hilux - Expedition
KTM 990 Adventure R
Moto Guzzi V7 Racer
Can Am Renegade 1000
http://www.blazius.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
KTM 990 Adventure R
Moto Guzzi V7 Racer
Can Am Renegade 1000
http://www.blazius.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Max
- tel.: 602745850
- auto: Subaru Disco 3
- Kontaktovat uživatele:
No jo už je to tady Robik vytahuje paty z baráku. tak to bude stát za to.
To Robik: Doufám že mě alespoň jednou necháš zahrabat se dřív než ty.
To Robik: Doufám že mě alespoň jednou necháš zahrabat se dřív než ty.

http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
JÁ SI NESTĚŽUJU A PODÁVÁM ZPRÁVU, ŽE TEDA NIKAM NEJEDU....low píše:nevim, proc jezdit tak daleko, kdyz brdy jsou blize, tedy ja navrhuju v sobotu na brdy, co vy ostatni pecivalove???? furt si stezujete, ze se nic nedeje jak by jste strasne chteli offroudit a ted nikde ani zivacka!!!!!!

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Nikam v tý zimě nejezdi a radši vyčkej, nebo tě zevnitř zase pokouše streptokokot....low píše:kyrile a do ty vidne jedete na obed???? prej ma na vikend prituhnout, nicmene ja uz jsem dovalil helmu z reklamac a taky mne krapinek svedi rucka, ale rikam si ze jest enakejch 14dni vyckam. BTW pls o tom jarnim RO na moto mne dej pripadne vedet pls

Romania ještě není jistá, dám vědět....Ale bacha, to není žádná cestoffka, to se jede na pohodu...