Vidim, ze ani nedospisALF píše:Doufám,že transport proběhne OK,mám ji symbolicky k dnešním narozkám.ALFALF píše: Představ ji blíž,já svou představím,jen co mi ji složí doma. Včera ji naložili v NL a dnes ji očekávám. ALF

Moderátor: Miky_CZ
Vidim, ze ani nedospisALF píše:Doufám,že transport proběhne OK,mám ji symbolicky k dnešním narozkám.ALFALF píše: Představ ji blíž,já svou představím,jen co mi ji složí doma. Včera ji naložili v NL a dnes ji očekávám. ALF
Jsem v klidu.Těším se,ale spal jsem dobře až do 5 ráno. ALF[/quote]ALF píše:Vidim, ze ani nedospis"tak je to spravne, tak to ma byt"
erik píše:Jsem v klidu.Těším se,ale spal jsem dobře až do 5 ráno. ALFALF píše:Vidim, ze ani nedospis"tak je to spravne, tak to ma byt"
Ty taky Eriku? Alf[/quote]ALF píše:erik píše: Jsem v klidu.Těším se,ale spal jsem dobře až do 5 ráno. ALF
tak k narozeninám vše nejlepší...ALF píše:Doufám,že transport proběhne OK,mám ji symbolicky k dnešním narozkám.ALFALF píše: Představ ji blíž,já svou představím,jen co mi ji složí doma. Včera ji naložili v NL a dnes ji očekávám. ALF
Ale má tam pěkný fotečky. ALFAnonymous píše:ALFE ještě něco kolega se divim,že si tu tvoji doménu už dávno nezaregistroval www.cameltrophy.wz.cz
no tak do toho nechtel strkat prachy nebo tak nemusela bejt predtim volna....Anonymous píše:ALFE ještě něco kolega se divim,že si tu tvoji doménu už dávno nezaregistroval www.cameltrophy.wz.cz
ČaOFF,ano hned ta úvodní. Před hodinou mi ji dovezli a vypadá jak nová. Měl jsem stejnou i ročník,ale ne Camelku a údajně měla 88 tisíc najeto,ale teď,když vidím auto se 101 ooo km,tak ta musela mít asi víc než Camelka. Možná 180000km. Měla už jak otevřeš dveře spolujezdce,tak v rozích na obou stranách už kvetla.Camelka je i v těchto exponovaných místech pěkná. Ale nikdy mi v životě nic nevyšlo akorát a teď budu muset zase řešit problém s Holanďanem. Na netu uvedl,mezi výbavou i klima. Pro mne dost zásadní část výbavy při takové ceně auta.Málem jsem omdlel,když jsem už při nakouknutí do interiéru žádný tlačítko na klimu neviděl. Teď budu složitě požadovat slevu,ale i z Němců jsem ji dostal. V EU už to není neřešitelný problém. Ale mám dotaz,lze klimu v originál provedení domontovat? Je to problém? Camelka se mi hodně líbí,ale ta klima mi chybí. Na druhou stranu,kdyby auto bylo za 7500 Eur a ne za 9250,kolik mne vyšlo,tak bych neremcal. Kdybych věděl,že nemá klimu,tak bych tolik eu nedal. Uvidím,jestli se smírnou cestou domluvím.Zítra mu zavoláme. Kámoška si vzala Holanďana a teď jsou tady.ALFJarys píše:Alfe je tady spousta hezkých fotek, ale která je ta tvoje milovaná? Ta první v tomto tématu?