a jak sme tahali dymovnici ...kudrnac píše:Copak to vypadá na epidemii. Mopadži vzpomeň si na Sedlici jak jsme tlačili TGV do kopce.

Moderátor: Acon
Důvod je prostý - CHCI TO! Já bych například nedal za Novou oktávku ani 20 tisíc - NECHCI to. Kolik lidí (i tady z fóra) cpe nesmyslné peníze do starých nepoužitelných vraků/veteránů a všichni tomu tleskají. Když strčí podobné peníze do nečeho jiného tak se najde spousta odpůrců.Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.
Asi budu muset začít odlehčovat...nejdříve já, pak DefíkPavelU píše:Já jsem to myslel v dobrém, potom co dáš na auto ještě nějaké to kilo navíc, a pak to porovnáš s Ondrovou 2.8 TGV, tak ten motor budeš muset mít taky .... asi tak no.MOPADŽI píše: Já nevím, ale asi tak Pavle![]()
Jinak jsem ale s Td5 fakt spokojený (zatím)...jestli mám dobrý kus ??? Asi...
Přesně tak kluci, oba PŘÍPADY si móóóc dobře pamatujiDanoDEF píše:a jak sme tahali dymovnici ...kudrnac píše:Copak to vypadá na epidemii. Mopadži vzpomeň si na Sedlici jak jsme tlačili TGV do kopce.
Je to asi o HOBBY a uspokojení vniřního "já" z něho. Já bych třeba nesypal do horolezecké výbavy, potápěčské atd. bo ktomu nic necítím...s autama je to u mne úplně jiné. Za octávku, bych nedal ale ani 10tis...default píše:Důvod je prostý - CHCI TO! Já bych například nedal za Novou oktávku ani 20 tisíc - NECHCI to. Kolik lidí (i tady z fóra) cpe nesmyslné peníze do starých nepoužitelných vraků/veteránů a všichni tomu tleskají. Když strčí podobné peníze do nečeho jiného tak se najde spousta odpůrců.Stavros píše:Libor Mejznar ma v tom oranzovym taky 2,8, jede to sice pekne, ale furt nevidim duvod mit v aute pouze ctyri valce za 200 klacku. vstriky se daj i procistit nejakym aditivem, ja jsem ruzne zkousel liqui molly a docela to pomohlo.
Kde se bere ta samo-vlastní přesvědčivost o tom do čeho je a není dobré cpát cizí (jejich) peníze?
Taky jsem na něj koukal, byl takovej nenápadnejMOPADŽI píše:a samotný motor 2,8 TGV
Stavros píše:auto je to teda hezky, ten kluk asi socialni pripad nebude, kdyz je to tak nazbrojeny.
Ty bys mi ho nekoupil, vid? Měl bych tě rád.RudaK píše:Stavros píše:auto je to teda hezky, ten kluk asi socialni pripad nebude, kdyz je to tak nazbrojeny.
Tys viděl jezdit s Defíkem socku ???????
Pro podporu na úřady se jezdí medvědama .....