tak už jsem taky pacient - HURÁ!
Moderátor: Rover
No já sem vyzvjeděl, že prej je to "aditivum" úplně prachsprostá draselná sůl.bobes píše:Tenkrát to bejval nějaký tetraethyl olova. Dneska je to prý zaručeně ekologický čistý sirník molybdeničitý. Oba mají podobnou mazací schopnost, ale ten první mě lepší odolnost proti klepání motoru. Prostě se s ním dohnaly oktany. Nejsem až tak chytrý , ale dcerka dělá jakousi chemickou VŠ nebo co, tak jí dávám záludné otázky. Když už jí to financuju, tak ať to má nějaký praktický užitek.

Aj bych tomu vjeřil, páč to leju do svý starý čtyřválcový KUR . Y

tak mi jde chvíly na jeden, pak na dva, pak dlóóóho na tři, neš se tam rozpustí ty krystalky v šoupatech.

I kolem víčka nádrže se vytvoří taková hnusná hnědá mapa.
To je pořád KAMARÁÁÁDE, KAMARÁÁÁDE a někde, jako by ze zadu cejtíš P...
tak jsem tam loupnul novej karburátor Weber, motor okamžitě naskočil!!!
ale další záhada je na světě, ovládání od plynového pedálu je obráceně, tedy v klidové poloze pedálu je na karburátoru plný plyn a když sešlápnu pedál tak to ubírá...
karburátor Solex má obrácený chod páčky plynu (nahoru otvírá klapku, tedy přidává) oproti tomi Weberu, to jsem z toho "jelen" a to jsem ten karbec koupil, že je to výměnný za origo...
Help!!!
ale další záhada je na světě, ovládání od plynového pedálu je obráceně, tedy v klidové poloze pedálu je na karburátoru plný plyn a když sešlápnu pedál tak to ubírá...

Help!!!
Tak zavolej a proberem to.krrtek píše:tak jsem tam loupnul novej karburátor Weber, motor okamžitě naskočil!!!
ale další záhada je na světě, ovládání od plynového pedálu je obráceně, tedy v klidové poloze pedálu je na karburátoru plný plyn a když sešlápnu pedál tak to ubírá...karburátor Solex má obrácený chod páčky plynu (nahoru otvírá klapku, tedy přidává) oproti tomi Weberu, to jsem z toho "jelen" a to jsem ten karbec koupil, že je to výměnný za origo...
Help!!!
k.
nemáte někdo tuhle fičuru ke stěračům (dvakrát...)???
http://www.paddockspares.com/pp/SERIES/ ... aptor.html
jsem to jaksi zapomněl objednat...
zaplatím nebo vrátím až toho budu objednávat víc
nebo jestli někdo zrovna v UK neobjednáváte??
DÍK!!!!!!
http://www.paddockspares.com/pp/SERIES/ ... aptor.html
jsem to jaksi zapomněl objednat...
zaplatím nebo vrátím až toho budu objednávat víc
nebo jestli někdo zrovna v UK neobjednáváte??
DÍK!!!!!!
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele: