default píše:... Jinak bychom dnes byli bez Land Roverů.
A to zase prrr. Byli bychom bez GAZů. A bez Niv. Ani jedno by mi tak nechybělo, jakkoli Nivou jsem pár let celkem spokojeně jezdíval.
Naproti tomu Landroveristán svou válku proti nacistům vedl
a vyhrál ještě dávno v době, kdy Stalin s Hitlerem chodili na pivo (obrazně řečeno) a Sojuz dodával Německu rudu na zbraně po vagónech (neobrazně a ve velkém).
Po pravdě řečeno tehdy Landroveristán stál proti Němcům a jejich tehdejším spojencům (
včetně Sojuzu) víceméně sám, neboť spojenci Landroveristánu buď ještě neválčili (USA) nebo už byli po smrti (žábožrouti, Poláci, my).
Tehdy ovšem, pravda, měli Britové dosti odlišný přístup k problémům než dnes; tehdy se učili při pobřeží kvérgrify s hráběmi pro případ invase, dnes by leda tak zvýšili produkci vaseliny pro týž případ
default píše: koho asi tak několik let před tím [obyčejný voják Wehrmachtu] volil?
Odhlédnu-li od toho, že v třicátých letech bylo Německo, pokud mne paměť nešálí, ještě dostatečně civilisovanou zemí na to, aby vojáci nevolili -- tuto geniální vymožnost, umožňující významnému množství oprávněných voličů dát rozkazem, jaký lístek do urny vhodit, zavedli, nakolik je mi známo, teprve bolševici --, pak je vhodné si uvědomit, že NSDAP vyhrála volby v roce 1933 s 43.9 %. To je hodně, ale pořád je to podstatně méně, než polovina.
Plyne z toho jaksi přímo a nutně, že
daleko více než polovina Němců nacisty nechtěla. Přikládat za nacismus vinu
všem Němcům je tedy poměrně.... nemoudré.
KRANG píše: nezbejvá nic jinýho než probírat v různejch vláknech politiku, historii a teorii práva
Já tomu nerozumím

Jako že pokud existuje libovolné téma, týkající se aut, o němž
lze hovořit, plyne z toho, že by se nemělo mluvit o ničem jiném? Já tedy osobně ten dojem nemám, ale možná mi něco zásadního uniká....