Pomůže odborník na D1 laikovi?

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
BigTwin Jirka

#41 Příspěvek od BigTwin Jirka » 31 bře 2007 14:26

ALF píše:
ČaOFF,já původně uvažoval o Discovery bez klimy právě pro lepší cenu a jako 2.auto v rodině stačí. Používal jsem ji jen občas,ale vypnout se dá. Zapnout,když není je složitější.Mám s klimou Golfa i Tourana. Ale zaplatit za něco,co tam pak není,tak to mně zvedá. A je mi jedno,jestli byl repre Holandska v motokrosu. Tady už nejde o klimu,ale podvod a cenu,která byla za výbavu,která tam není. ALF
Tomu já rozumím, k této problematice jsem se vyjádřil pořekadlem o zajíci v pytli. Tu klimatizaci jsem pak komentoval jako pro mě né nezbytnou.

ALF
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od ALF » 31 bře 2007 16:59

Tomu já rozumím, k této problematice jsem se vyjádřil pořekadlem o zajíci v pytli. Tu klimatizaci jsem pak komentoval jako pro mě né nezbytnou.[/quote]

Jo ja vím,ale také je to o solidnostia slušnosti. Z Japonska mám Golfa 3 a co bylo psáno,to sedělo.Auto jak ze škatulky a dokonce i volant vlevo. A nikdo je nemusel kontrolovat. Já s tím nikdy neměl problém. Vždy se řídím tím,že nikomu nedělám to,co mi samotnému vadí a chovám se tak,jak očekávám,že se budou jiní chovat ke mně. A pak jsem naš....ALF

Odpovědět