ČaOFF,škoda zahrádky v garáži.Patří k tomu autu jak ženská k chlapovi. Mně už to netáhne na druhé kolo a vypiju pak mnohem víc,ale každý večer mne to bavíerik camel píše:zahrádku sem sundal, protože to s ní bylo na pětku zdechlé (velky odpor vzduchu) a na spotřebě dělala až 2 litry. Kapota je přestříkaná, je dovezená z německá a bylo trochu štrajchlá.
jiank camelka je k narozenimám mooc pěkný dárek, brácha si dal minulý měsíc k narozeninám defika.
CAMELTROPHY.cz
Moderátor: Miky_CZ
ČaOFF,byl jsem projet Camelku a musím Vám říct,že už mi dlouho tak dobře nebylo. Zase ta V3Ska,co mi chyběla. Protože jsem nikdy šnorchl neměl,tak jsem si ze začátku říkal,že v určitých otáčkách se ozýval takový divný zvuk,něco mezi dírkou ve výfuku a odfukujícím nosorožcem.Měl jsem otevřené klimaokno a šnorchl je hned vedle.Tak to bylo asi tím. Jinak ten otáčkoměr leze při přidávání plynu bez zachvění až do cca 1800 ot./min a od dvou začíná mírně kmitat. (kmitá max jen mezi dvěma čárkama na otáčkoměru)Nějak mi to nevadí,protože řadím podle ucha,ale třeba je to banalita a mohu ji odstranit. ALF
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Ted jeste vymen Free za Camelku na foto..
Ja jsem vedel, ze kdyz ji zkusis, tak te chytne
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Eriku,Discoveru jsem měl stejnou akorát neCamelku. Jinak měla navíc akorát tu klimu a neměla doplňky-zahrádku atd.. Ale max.motor a pěkný interiér. Zdála se mi velká a těžkopádná a tak jsem ji loni v listopadu prodal a koupil Freelandyho. Je to výborný auto,ale kanón jak Discoverze to není. Už mi nevadí,že je těžkopádná. No prostě zkusil jsem jinou a vrátil se. Ale opakuji Freelander vyjel takový sníh,že ostatní koukali a mně spadla brada. Tak na fotce vidíš mou první disco TDi 11/97. ALFerik píše:Ted jeste vymen Free za Camelku na foto..
Budeš taky Camelku učit plavat? Když tam ten šnorchl jednou je a musíš za jízdy s klimatizací "opentronic" poslouchat chrochtání nosorožce, tak je škoda ho nevyužít.
Potápěč ti jistě rád pomůže
Range Rover 4.6 Vogue, 2001
Vůz vyvolávající přijemné pocity v podbřišku všech majitelů ropných věží a lehký nervový otřes aktivistů Greenpeace.
http://www.classic-oldtimer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vůz vyvolávající přijemné pocity v podbřišku všech majitelů ropných věží a lehký nervový otřes aktivistů Greenpeace.
http://www.classic-oldtimer.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemůžu se na to dívat,rve mi to srdce. Ta moje bude hýčkána,žádný rybník,jen v neděli do kostela a jen pokud nebude pršet.coroner píše:Budeš taky Camelku učit plavat? Když tam ten šnorchl jednou je a musíš za jízdy s klimatizací "opentronic" poslouchat chrochtání nosorožce, tak je škoda ho nevyužít.
Nevím jak v diskotéce, ale u defíka je klima zbytečnost, otevřeš klapky a trochu okno a nemáš problém. Naopak, ten nepřechlazenej vzduch je příjemnejší. A nemluvim o tom že je to další případnej zdroj závad.ALF píše:Ale mám dotaz,lze klimu v originál provedení domontovat? Je to problém? Camelka se mi hodně líbí,ale ta klima mi chybí. ALFJarys píše:Alfe je tady spousta hezkých fotek, ale která je ta tvoje milovaná? Ta první v tomto tématu?
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
ALF píše:Nemůžu se na to dívat,rve mi to srdce. Ta moje bude hýčkána,žádný rybník,jen v neděli do kostela a jen pokud nebude pršet.coroner píše:Budeš taky Camelku učit plavat? Když tam ten šnorchl jednou je a musíš za jízdy s klimatizací "opentronic" poslouchat chrochtání nosorožce, tak je škoda ho nevyužít.
Potápěč ti jistě rád pomůžeALF
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Tak to abych si koupil ještě jednu na ničení. Camelku chci zachovat v orig.původním stavu. Je fakt škoda ji ničit,byť je na takové zacházení stavěná. Ale mám už v merku nějakou Disco,kde se můžeme vyřádit s potápěčem ve zvedání,rozšiřování a potápění. Jen co snížím počet aut(5)protože už není na další na place místo.ALF
Nevím jak v diskotéce, ale u defíka je klima zbytečnost, otevřeš klapky a trochu okno a nemáš problém. Naopak, ten nepřechlazenej vzduch je příjemnejší. A nemluvim o tom že je to další případnej zdroj závad.[/quote]
ČaOFF,jak už jsem psal,mám klimu v dalších autech,takže dovolená a dlouhé cesty v horku mám podchycené.Tady jde spíš o problém,že byla inzerovaná jako výbava a není v autě. Z dodatečné montáže jsem rychle upustil. Když jsem zjistil v lednu,že mi je asi po Disco smutnoa Free je super,ale není to ten tank,tak jsem nepodmiňoval výbavu nutně s klimou. Pokud,ale za ni platím s vědomím,že v nabídce je uvedena spolu s vyhříváním sedadel a nic z toho tam není,tak Holanďana pořeším. Jinak je auto opravdu vyjímečně zachovalé,jen ten zatuchlý smrad musím odstranit pořádným vyčistěním,protože hold 5 let stála ve stodole.ALF
ČaOFF,jak už jsem psal,mám klimu v dalších autech,takže dovolená a dlouhé cesty v horku mám podchycené.Tady jde spíš o problém,že byla inzerovaná jako výbava a není v autě. Z dodatečné montáže jsem rychle upustil. Když jsem zjistil v lednu,že mi je asi po Disco smutnoa Free je super,ale není to ten tank,tak jsem nepodmiňoval výbavu nutně s klimou. Pokud,ale za ni platím s vědomím,že v nabídce je uvedena spolu s vyhříváním sedadel a nic z toho tam není,tak Holanďana pořeším. Jinak je auto opravdu vyjímečně zachovalé,jen ten zatuchlý smrad musím odstranit pořádným vyčistěním,protože hold 5 let stála ve stodole.ALF