v hlasovani jo.Ja to pocital v prispevcich od ukonceni hlasovaniPavelU píše:V hlasovani je 17 kousku

Moderátor: Miky_CZ
v hlasovani jo.Ja to pocital v prispevcich od ukonceni hlasovaniPavelU píše:V hlasovani je 17 kousku
To se musí slibovat dopředu........?DjALF píše:Tak nejak jsem pocital predbezne slibenou ucast a zatim asi --7 kousku-- jestli se nepletu.
Jestli myslíš tenhle tak je to pro zn LR. Řeší se to každej rok a pokaždý je odpověď stejnálow píše:a je to stale jen pro majitele LR, nebo i pro zvane kamarady, za ktere zvouci ruci???
Už jsi ji dostal od Miloše ,Low, taky mám kamarády od Krnova asi 15 Patrolářů a Jeepařů, ale tohle chápu only LRMiloš II píše:Jestli myslíš tenhle tak je to pro zn LR. Řeší se to každej rok a pokaždý je odpověď stejnálow píše:a je to stale jen pro majitele LR, nebo i pro zvane kamarady, za ktere zvouci ruci???Miloš II
To samozrejme nemusi,ale jen me to tak zajimaloMešky píše:To se musí slibovat dopředu........?DjALF píše:Tak nejak jsem pocital predbezne slibenou ucast a zatim asi --7 kousku-- jestli se nepletu.
karel píše:Složení posádek je každého věc a platí se za auto ne za počet lidí v němdefault píše:Spolujezdce doufám můžu.
Je to syn daňové poradkyně a asi si potřebuje odpočinout od maminkya dvou mladších sester
Moc hezky sestříháno z obou loňských srazů, díky Pavlepapavel.k píše:toto datum jsem si zaznamenal do kalendáře a zatím zdatně odpinkávám vše co by do toho chtělo vlézt...třeba vás konečně poznám naživo....