Kontrolka ruční brzdy trvale svítí
Moderátor: Safraporte
Kontrolka ruční brzdy trvale svítí
Zdar vsem, nebyl jsem tu ani nepamatuju, ale veeelmii rychle jsem si na vas pratele vzpomnel, jakmile mi zacala v nasem Free trvale svitit cervena kontrolka zatazene rucni brzdy (ackoli je samosebou plne uvolnena). Nemate potuchu, zda to neco signalizuje a pokud, tak co ... a co s tim delat?
Diky za podnety,
Colombo
Diky za podnety,
Colombo
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
diky za tip .... auto sice brzdi dobre, ale pri silnem brzdeni z vyssi rychlosti se ozyvaji divne zvuky z prostoru motoru... jakoby vrceni .... nebo jak to popsat ... treba je to prave nizkou hladinou kapaliny. Kazdopadne - jak tu hladinu zkontroluju? ... Otazka tydýta, sorry, nejsem od fochu a nevim, jestli najdu nadobku s ryskou (jako u chladici kapaliny), nebo je nekde merka jako u oleje ... diky za radu diletantovi
Mohu poprosit tez o typ kapaliny, kterou mam dolit? ... je nejaka specificka pro LR Free 1.8i 98 rok?
diky diky

Mohu poprosit tez o typ kapaliny, kterou mam dolit? ... je nejaka specificka pro LR Free 1.8i 98 rok?
diky diky
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
v motorovem prostoru na posilovaci brzd je plastova nadobka na ni jsou sipky min a max tak to dolej tak nejak mezy,kup radeji brzdovku cislo 4 ma vyssi bod varu,je jedno jakou je to univerzalni ,no a kdyz ji nahodou nebudou mit tak kup klidne aj 3.Udelej to co nejdriv jinak se ti zavzdusni brzdova soustava a je to zbytecna pakarna to odvzdusnovat,nehlede na to ze kdyz ti tam vlitne vzduch tak to zniceho nic prestane brzdit.
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz se zapne ABS tak to u Freecka trofu vrcí a klape. To by melo být normální. Zkus si zajet nekam do bláta a zahrabat. Freelander kdyz hrabe tak se taky spíná ABS a jestli to bude delat stejné zvuky pri hrabání jako ty které ti to vydává pri brzdení tak je jasné ze je to ABS a ze to tak má být.omar píše:a to vrceni a divny zvuky mne nic nenapada,asi to bude mit jinej duvod
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
@macejky ... ABS to nebude, to vim jak zni, navic pri septnutym abs sviti kontrolka ne?? .. tady u toho nesviti .... a ABS spina pri potrebe, ne kazdym brzdeni z vyssi rychlosti. Kapaliny je po kontrole opravdu lehce pod Min.... takze to doleju ... zjistil jsem, ze je i expanzni nadobka chadici kapaliny nejak podezrele sucha ... takze i ty dame napit... a pak se uvidi ...
vsem moc diky, ozvu se, zda to pomohlo
vsem moc diky, ozvu se, zda to pomohlo
brzdy
Zdravím Vás.
Pokud je kapalina těsně pod min. a zpřední části vozu se ozývají prapodivné zvuky při brždění spolu se svítící kontrolkou zkuste se podívat na přední brzdové desky.Mají v sobě takový kontrolní kotakt na max.opotřebení.Ten dělá ten prazvláštní zvuk.Kontrolka brzdy by měla být propojena s hladinou kapaliny a snímačem tloušťky desek.Tak snad to trochu pomůže při hledání!
Hezký den přeji Všem!!!!!
Pokud je kapalina těsně pod min. a zpřední části vozu se ozývají prapodivné zvuky při brždění spolu se svítící kontrolkou zkuste se podívat na přední brzdové desky.Mají v sobě takový kontrolní kotakt na max.opotřebení.Ten dělá ten prazvláštní zvuk.Kontrolka brzdy by měla být propojena s hladinou kapaliny a snímačem tloušťky desek.Tak snad to trochu pomůže při hledání!
Hezký den přeji Všem!!!!!