Libavá-duben 007
Moderátor: Miky_CZ
Libavá-duben 007
ČaOFF kamarádi,dnes jsem se domlouval s Liborem a nahazuji předběžný termín dalšího výletu. Necháme týden na Vaše připomínky,souhlasy a pod. Odhaduji tak 4.4.007 tady dáme závazný datum. Předběžný termín výletu navrhuji na 21.4.007 . Místo srazu nechám na Liborovi,ale předpokládejme že bude stejné,tedy Poštát u stánku. Tak pičte! ALF
Re: Libavá-duben 007
NO STIM POTSTATEM UVIDIME AT TO NENI PORAD DOKOLA ALE VSE SE DOZVITE VCAS!ALF píše:ČaOFF kamarádi,dnes jsem se domlouval s Liborem a nahazuji předběžný termín dalšího výletu. Necháme týden na Vaše připomínky,souhlasy a pod. Odhaduji tak 4.4.007 tady dáme závazný datum. Předběžný termín výletu navrhuji na 21.4.007 . Místo srazu nechám na Liborovi,ale předpokládejme že bude stejné,tedy Poštát u stánku. Tak pičte! ALF

Re: Libavá-duben 007
ČaOFF,pro nepičete? Fotky byly drsný,chápu
ALF

Bude to určitě stát za to. Na burzu do GB je to dál. Loni jsem jel na kolečkové brusle až do rakouského Melku 350 km tam a to samé stejný den zpátky a nebruslil jsem,protože asfalt na cyklostezce byl drsný nevhodný na brusle. A my na Libavé jezdit budeme! ALFJarys píše:Teda hoši Libavá je z Prahy 310km. Vy nás chcete úplně vyautovat.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
To mne zacina zajimat. Zavani to dobrodruzstvim...ALF píše:ČaOFF,protože Paroubek nikdy nespí, dozvíte se termín výletu a místo srazu každý individuálně. Je proto nutné aby Ti co mají zájem,to uvedli na fóru v tomto tématu Libavá duben 2007 nejpozději do 4.4.007. Cca do 2 dnů obdrží každý ze zájemců potřebné info a nebude ho nikde na fóru uvádět. ALF

Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Věřím,že to nevezmete jako diskriminaci,ale aby jsme neupoutávali pozornost a nevyvolali dojem,že jdeme tančit na Discoverytékách nebo Techno párty,omezili jsme počet vozů na 7. Vezmem je v pořadí,jak se přihlásíte od vyhlášení,tady o pár příspěvků výš. Děkuji za pochopení a prohlašuji,že aby na všechny zájemce došlo,sám půjdu příkladem nepojedu v květnu a dám přednost někomu,kdo nejel,pokud počet aut přesáhne 7.ALF
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jestli je účast limitována,tak se taky vzdávám.Tahle aglomerace pro mě není vzácnou,páč tam občas taky blbnem.Myslel jsem se potkat a to není limitováno myslím tímto ježděním.Mejte se určitě se někde potkámeALF píše:Věřím,že to nevezmete jako diskriminaci,ale aby jsme neupoutávali pozornost a nevyvolali dojem,že jdeme tančit na Discoverytékách nebo Techno párty,omezili jsme počet vozů na 7. Vezmem je v pořadí,jak se přihlásíte od vyhlášení,tady o pár příspěvků výš. Děkuji za pochopení a prohlašuji,že aby na všechny zájemce došlo,sám půjdu příkladem nepojedu v květnu a dám přednost někomu,kdo nejel,pokud počet aut přesáhne 7.ALF

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Jestli je účast limitována,tak se taky vzdávám.Tahle aglomerace pro mě není vzácnou,páč tam občas taky blbnem.Myslel jsem se potkat a to není limitováno myslím tímto ježděním.Mejte se určitě se někde potkáme
ahoj Ruda.[/quote]
ČaOFF Rudo,tak to jsi špatně vysvětluješ a navíc jsi jeden z prvních. No možná by nebylo od věci pokud bude víc aut se rozdělit. Vyloženě jde o to neprovokovat. Navíc,jak na fóru psal jeden z Vás,má být v těchto prostorách nějaká větší OFF akce a bylo by hloupé si vše dopředu pokazit. Ale opravdu se domnívám,že se můžeme rozdělit na 2 skupiny. Jedna vyloženě lehký terén a krajinka(tam se hlásím já) a druhou by tvořili Jožini z bažiny(tam já se nehlásím) Tak co Vy na to kmarádi?ALF

ČaOFF Rudo,tak to jsi špatně vysvětluješ a navíc jsi jeden z prvních. No možná by nebylo od věci pokud bude víc aut se rozdělit. Vyloženě jde o to neprovokovat. Navíc,jak na fóru psal jeden z Vás,má být v těchto prostorách nějaká větší OFF akce a bylo by hloupé si vše dopředu pokazit. Ale opravdu se domnívám,že se můžeme rozdělit na 2 skupiny. Jedna vyloženě lehký terén a krajinka(tam se hlásím já) a druhou by tvořili Jožini z bažiny(tam já se nehlásím) Tak co Vy na to kmarádi?ALF
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, ja rikam ze na akci ma byt tolik lidi, aby se vlezli k ohnu...ALF píše:Věřím,že to nevezmete jako diskriminaci,ale aby jsme neupoutávali pozornost a nevyvolali dojem,že jdeme tančit na Discoverytékách nebo Techno párty,omezili jsme počet vozů na 7. Vezmem je v pořadí,jak se přihlásíte od vyhlášení,tady o pár příspěvků výš. Děkuji za pochopení a prohlašuji,že aby na všechny zájemce došlo,sám půjdu příkladem nepojedu v květnu a dám přednost někomu,kdo nejel,pokud počet aut přesáhne 7.ALF
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jo pokud nezapáliš stoh slámyerik píše:Je to tak, ja rikam ze na akci ma byt tolik lidi, aby se vlezli k ohnu...ALF píše:Věřím,že to nevezmete jako diskriminaci,ale aby jsme neupoutávali pozornost a nevyvolali dojem,že jdeme tančit na Discoverytékách nebo Techno párty,omezili jsme počet vozů na 7. Vezmem je v pořadí,jak se přihlásíte od vyhlášení,tady o pár příspěvků výš. Děkuji za pochopení a prohlašuji,že aby na všechny zájemce došlo,sám půjdu příkladem nepojedu v květnu a dám přednost někomu,kdo nejel,pokud počet aut přesáhne 7.ALF

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
MYSLIM,ŽE JE ZBYTEČNÉ SE UCHYLOVAT K TAK RAZANTNIMU ZAVĚRURudaK píše:Jestli je účast limitována,tak se taky vzdávám.Tahle aglomerace pro mě není vzácnou,páč tam občas taky blbnem.Myslel jsem se potkat a to není limitováno myslím tímto ježděním.Mejte se určitě se někde potkámeALF píše:Věřím,že to nevezmete jako diskriminaci,ale aby jsme neupoutávali pozornost a nevyvolali dojem,že jdeme tančit na Discoverytékách nebo Techno párty,omezili jsme počet vozů na 7. Vezmem je v pořadí,jak se přihlásíte od vyhlášení,tady o pár příspěvků výš. Děkuji za pochopení a prohlašuji,že aby na všechny zájemce došlo,sám půjdu příkladem nepojedu v květnu a dám přednost někomu,kdo nejel,pokud počet aut přesáhne 7.ALFahoj Ruda.

[MYSLIM,ŽE JE ZBYTEČNÉ SE UCHYLOVAT K TAK RAZANTNIMU ZAVĚRU
[/quote]
Zajímavé,já si myslím totéž. Asi je to tím,že máme oba Freelandery a Tourany. Jaká vzácná shoda. Myslím Libore,že stejně pokud nás bude víc,tak bahňáci pojedou někam utopit své druhé manželky a my pojedem nakrmit zvěř s druhou partou. ALF

Zajímavé,já si myslím totéž. Asi je to tím,že máme oba Freelandery a Tourany. Jaká vzácná shoda. Myslím Libore,že stejně pokud nás bude víc,tak bahňáci pojedou někam utopit své druhé manželky a my pojedem nakrmit zvěř s druhou partou. ALF
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pánové já to tak razantně nemyslel.Nechtěl jsem,aby bylo u vchodu narváno.
Tak že znovu " Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil ".
Někteří mí známí říkají,že jsem hrozně ukecaný,tak asi tak.Rád se zúčastním a všechny členy výletu poznám osobně.
A která skupina to bude mi je jedno,páč taky nésu žádný tvrďák,pokud mě někdo nevyhecuje svou jízdou.

Tak že znovu " Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil ".

Někteří mí známí říkají,že jsem hrozně ukecaný,tak asi tak.Rád se zúčastním a všechny členy výletu poznám osobně.

A která skupina to bude mi je jedno,páč taky nésu žádný tvrďák,pokud mě někdo nevyhecuje svou jízdou.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
OK,však od toho je fórum,tady se můžeš i vypsat,když jsi úplně vykecaný. Určitě dospějem vývojem k nějaké OFFiciální velké akci,kde nebudeme limitování počtem aut a naopak čím víc nás pak bude tím líp. Oheň uděláme velký ať se kolem něj vejdem. Chce to čas. ALFRudaK píše:Pánové já to tak razantně nemyslel.Nechtěl jsem,aby bylo u vchodu narváno.![]()
Tak že znovu " Odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil ".![]()
Někteří mí známí říkají,že jsem hrozně ukecaný,tak asi tak.Rád se zúčastním a všechny členy výletu poznám osobně.![]()
A která skupina to bude mi je jedno,páč taky nésu žádný tvrďák,pokud mě někdo nevyhecuje svou jízdou.![]()