Zrovna jsem četl Tvé představení i záchranu života ve vyhloubeném rybníku. Mně by to úplně jednou stačilo.Potapěč píše:Esi chceš já ti jí vyčistím, případně i vypláchnu.![]()
![]()
![]()

Moderátor: Miky_CZ
Zrovna jsem četl Tvé představení i záchranu života ve vyhloubeném rybníku. Mně by to úplně jednou stačilo.Potapěč píše:Esi chceš já ti jí vyčistím, případně i vypláchnu.![]()
![]()
![]()
jojo mam totez...klidek...Libor píše:BUD V KLIDU
Uplne to samy,pred vymenou tesneni pod hlavou byla o cca 2 mm vejs,ted stale tak jak mas ty,kopec nekopec,platak neplatak,nalozenej prazdnej.....furt tak.ALF píše:Ještě posílám foto,koukněte na ukazatel teploty. Mám už z těch termostatů mindrák. Fotka je po zahřátí motoru a výš už nevyleze. Nevím,kam vylezla u minulé Disco. Napište,jestli tak má ukazovat,nebo má jít výš a signalizuje to špatný termostat. Dík ALF]
'CaOFF a díky kamarádi za uklidnění. Zase se jednou zdravě vyspímALF píše:ČaOF ,tak jsem se vrátil z STK,emisí a evidence k přihlášení a zadní tlumiče jsou vyjeté z ok (asi jak to mordovali do boku na kontrole čepů ) a kontrolka ABS svítí pořád a to nevím co se jim podařilo. Z Liborem jsem to konzultoval a snad to může být rozpojený konektor,jak o něj zavadili,když hledali vin kód. Podotýkám,že ABS po rozjetí okamžitě zhaslo i dnes ráno. Když jsem se rozjel z STK svítilo pořád. Zastavil jsem vypl motor a znova start a rozjezd a pořád svítí. Pokud máte někdo ještě jinou zkušenost,čím by to mohlo být,napište ať nehledám objevené. Celkově je však Camelka ve stavu hodně se blížícímu novému autu. Jo a nejde mi trumpeta a zadní lampa. Možná je to jedna pojistka,která jistí klaksón a světlo. Kouknu zítra. Pak napíši,co jsem objevil. ALF