Na rozdíl ode mě neodjel po svých, ale i tak mám zohýbané zadní dveře a prasklej držák rezervního kola. Takže mám co opravovat...
Moderátor: Miky_CZ
A to měla jít Discoška dneska k Hosovi... Takhle tam pojedu v pondělí s oběma....MIRAS píše:Teda Láďo ty se nezdáš jen ti stojí u baráku dvě auta tak se necháš trfit.
no upřímně, když vidim ten přechod, taky se mi stalo, že jsem jako ten nazdárek měl honičku abych zastavil zebru. Ono pustit chodce je pěkný ale ne na poslední chvíli. Je dobrý se předtim podívat do zrcátka co a jak rychle jede za mnou..OC píše:No, spíš se ten nazdárek asi snažil respektovat dopravní předpisy místo toho, aby na ně jako každý soudný člověk dokonale kašlal a místo toho jel bezpečně podle zdravého rozumu -- pro samé koukání po značkách a po tachometru mu nezbyl čas koukat na silnici
No, tak předně ten za mnou má jet v každém případě tak, aby to do mne nenabořil, když z libovolného důvodu zadupnu brzdu (co já vím, třeba mi může nějaký závan vnést prach otevřeným oknem do očí, a já najednou nic neuvidím; tak akorát po paměti zapnu blikačky a zabrzdím ASAP, abych do něčeho nevletěl). A tuplem to platí, pokud je v dohledu přechod.KRANG píše:no upřímně, když vidim ten přechod, taky se mi stalo, že jsem jako ten nazdárek měl honičku abych zastavil zebru. Ono pustit chodce je pěkný ale ne na poslední chvíli. Je dobrý se předtim podívat do zrcátka co a jak rychle jede za mnou..
V tomhle případě to převezme asociace pojišťoven a pojištění za vyníka zaplatí. Následně ho bude od něj vymáhat. Měl jsem podobný případ a kdy auto nebylo vůbec pojištěno. Chudák řidičMaxsel píše:Je to jak píše Míra, jen jsem sundal nohu z plynu a prd... ještě jsem ani nezačal berzdit, jen jsem blikal, že odbočím. Ten přechod je jen náhoda.
Mám ale větší problém. Byl jsem v pojišťovně (ČPP) a ve zprávě o nehodě prošetřované policí jsou falešné údaje!!!!
Auto nepatří viníkovi, ale AAA Auto a.s. a má pojistku jen na předváděcí jízdy v okolí Prahy a smluvní pojistné ve výši 14,-Kč (to není překlep) je neuhrazené!!! Pojistka (povinné ručení) prý je ale platná... Z AAA Auto měli zavolat a také nic...
Kluk do zprávy o nehodě napsal číslo ručení, které je na úplně jiné auto a jeho telefon je od chvíle kdy slíbil, že je do 15 minut v pojišťovně nedostupný...
Takže mě čeká nové kolečko s Policií atd. atd... a dokud to nebude jasné a auto neuvidí likvidátor, nemůžu opravovat...