Disco3 kolik nás je?
Moderátor: Miky_CZ
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
Disco3 kolik nás je?
Jsem off-nováček a snažím se delší dobu číst a hledat relevantní info a poučit se. Bohužel o Disco3 je tu strašně málo a možná je nás málo. Ozvěte se kdo jste. Pojedu Transilvánii a pomalu připravuji svoji Disco3 a pořád hledám tipy, zkušenosti a možnosti. Postupně se prokousávám a vybavuju - tedy Disco3. Dobrých půl roku mě trvalo rozjímání nad instalací navijáku a ochrany podvozku, až tomu náhoda chtěla a vše jsem promptně vyřešil takřka za humny. Tím chci napsat výzvu všem s Disko3 - ulehčeme si život sdílením informací a zkušeností... A to, ať je to leštěnka a nebo udělanej off ... a nebo někdo udělal blbost a teď by to dělal jinak.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disco3 kolik nás je?
Zkus se podívat tady, vím že se pánové hodně inspirují na těchto stránkách.
http://www.disco3.co.uk/forum/index.php

http://www.disco3.co.uk/forum/index.php
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- merlin
vidím, že máš přídavný dálkový. Mě už je dvakrát sežrala myčka, vždycky za plnou palbu v AMT. Už meju jen ručně a ty plastikový kolejnice na kterejch to je nasazený stahuju elektrikářskejma páskama. Přitom jsou přidělaný na trubce o průměru tažnýho zařízení. Jinak ale svítěj perfektně.

- Přílohy
-
- bebe3.JPG (45.12 KiB) Zobrazeno 2322 x
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- merlin
vapku už mám taky, jenom není na příhodným místě kde se dají tyto orgie realizovat... ale ta rampička je nádherná. Co mi "ORD" nainstaloval naviják, mám ty plastikový kolejnicový držáky světel přišroubovaný na obdobném nosníku schovaným ale pod nárazníkem. Zdá se, že to uchycení od LR je stejně nefukční a slabý místo je v těch dvou vrutech pod logem, kde jsou ty podělaný kolejničky, a neudrží to nic ...
Asi se vykvajznu na krásu a přidělám to kov na kov ... tedy šroub-díra-matka...-fše kovový
Asi se vykvajznu na krásu a přidělám to kov na kov ... tedy šroub-díra-matka...-fše kovový
čusik
jsem z Mostu, takže k sobě nemáme až tak daleko. Můžem se někdy sejít a zajezdit u nás na výsypkách.
Já mám zatím přidělanej naviják a budu chtít udělat podvozek (asi v ORD) a pár dalších věcí.
Kdyžtak písni, a domluvíme se.
čus Mrak
jsem z Mostu, takže k sobě nemáme až tak daleko. Můžem se někdy sejít a zajezdit u nás na výsypkách.
Já mám zatím přidělanej naviják a budu chtít udělat podvozek (asi v ORD) a pár dalších věcí.
Kdyžtak písni, a domluvíme se.
čus Mrak
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
- merlin
Jsem pro, ty výsypky by mohl být dobrý terén na učení. Co teď o víkendu?
Nemáte někdo zkušenosti s se snorchlem? Jezdí se s ním pořád? Má to nějaký vliv na výkon nebo na něco jiného? Teda mimo to, že to pomůže při velký vodě. Díky
Nemáte někdo zkušenosti s se snorchlem? Jezdí se s ním pořád? Má to nějaký vliv na výkon nebo na něco jiného? Teda mimo to, že to pomůže při velký vodě. Díky
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Šnorchl má víc lidí,i já ho dal,ale podle mě psycho bo tam sou dvě díry v gumové manžetě a ty se nijak nezaslepí.Nicméně i přes to jsem jel v cca 1,1 m a nic se nestalo kromě mokrýho koberce vevnitř
.Jinak origo přední přídavný mám dost pevný,bo mě ještě neupadly a mám ty držáky předělaný,bo jsme tam dávali naviják
. Montáž navijáku fi. " PETRS & COMPANY " a NO PROBLEM
Do myčky sem jel do Rumunska a ještě mám od těch kartáčů ( šípkových ) poškrábaný celý auto
.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "