Ken píše:Ať už raději ty defíky "nekurvěj" a nechaj je tak jak byly![]()
..hlasuju pro

Honza
P.s.:teda jako ze nekurvyt

Ken píše:Ať už raději ty defíky "nekurvěj" a nechaj je tak jak byly![]()
Jo, ale takovéto obchody mají jiné zákonitosti, než co je lepší , levnější nebo podobně, ale to snad většina chápezdenek666 píše:Někdo tady psal, že Toy.
Ale nemyslíš tou "Parou" - back , že neeliott píše:No jasně, to je tady pořád dokola, řeči typu ''pokrok a prd nezastavíš'' atd. Já jsem pro ''plnou parou zpět'' ...
No údajně se jim Defíci pokazily a museli si půjčit od Amíků Hummery.Zanzibar píše:a co naše army ?? Proč mají v některých misích Defíky a jinde Hummery ? Nebo ty italský podivnosti . To mají Hummery jen půjčený , třeba od Amíků a Defíky jsou naše ?? Každopádně Def v misi má českou registrační značku . Armáda snad pořád kupuje , nebo ?? Jak dlouho je mají ve službě a komu je pak prodávají ? Tady u nás jezdí 130-tka s plošinou - rozvodné závody , pěkná
Taky se mi líbí. Už jste někdo zjistili cenu?brudr píše:Ty recara sou pjekny
Vypadám snad jako komouš ??????????Zanzibar píše:Ale nemyslíš tou "Parou" - back , že neeliott píše:No jasně, to je tady pořád dokola, řeči typu ''pokrok a prd nezastavíš'' atd. Já jsem pro ''plnou parou zpět'' ...![]()
![]()
walter píše:Taky se mi líbí. Už jste někdo zjistili cenu?brudr píše:Ty recara sou pjekny
Našel jsem je u výrobce http://www.recaro.com/index.php?id=5599&L=2
Zajímalo by mě zda půjdou nastrkat i do staršího Defa..
Já měl na mysli jen ty sedačky RecaroMartin LR 110 SVX píše:Myslím, že by to mělo být cca 35tis Euro, za 110, 7 míst s plnou výbavou, jakou má SVX...
no jo, ale co ti noví, kteří teprve pochopili nebo pochopíeliott píše:.................Je jich vyrobeno dost na to, aby ho měl každý kdo bez něj nedokáže žít,...............
Dělám si zásobyGobey píše:no jo, ale co ti noví, kteří teprve pochopili nebo pochopíeliott píše:.................Je jich vyrobeno dost na to, aby ho měl každý kdo bez něj nedokáže žít,...............
Aha máš pravdu - děkuji za link. Jsou to ovšem trochu jiné sedačky než ty které jsou v DEF SVX.sloon píše:walter: tady jsou s cenou http://extec-gmbh.de/shop/index.php/cPath/1_42