Moderátor: Acon
harvy píše:U D 1 je vin vyražený před pravým předním kolem kousk vedle ůchytu brzdové trubky je to ražené tečkama,dost často vyrezne.Doporučuji př každém mazání kardanů zbytek vazelíny máznout přes to číslo
VIN na D1 je před předním pravým kolem.Maxsel píše:Moc díky. Zmíněné místo jsem prošel, ale nic... Zrovna mám před evidenčkou a přepisem a řešil jsem to. Ptal jsem se v LR servisu a řekli mi, že u DI ví kde hledat, ale až pro roky výroby 94 a výš...
Zítra jdu znovu hledat.
Našli moje rádcové? Ano našli! Pod nátěrem... Ještě jsou vidět.Land Jirka píše:VIN na D1 je před předním pravým kolem.Maxsel píše:Moc díky. Zmíněné místo jsem prošel, ale nic... Zrovna mám před evidenčkou a přepisem a řešil jsem to. Ptal jsem se v LR servisu a řekli mi, že u DI ví kde hledat, ale až pro roky výroby 94 a výš...
Zítra jdu znovu hledat.
Může být i vyrezlé,že po něm nebude ani památky.
To chce raznice a nabouchat ho tam, aby byl úředník uspokojen, nebo je druhá možnost, nechat si za peníze úředně vyrazit na STK jiné číslo.
Ty jsi snad nečetl můj návod z předchozích příspěvků. Nech si to ode všech potvrdit písemně. Pak jim oznam že s tím budeš jezdit místo techničáku. Pokud to podělali ONI tak ať si to sakra opraví SAMI.Steve píše: Auto nejde zapsat na Registru vozidel. Pouze za mírný poplatek, pokud výhradní dovozce (AMT) potvrdí, že vozidlo nikdy ABS nemělo.
To zřejmě nakonec nebude problém. Za 2100,- + DPH![]()
![]()
![]()
Jde o princip. Na úřadě to před lety posrali a já to zaplatím. Bych škrtil...
Máš mé sympatie, i za předchozí příspěvek s rámem a budkou. To je správný postoj...default píše:Ty jsi snad nečetl můj návod z předchozích příspěvků. Nech si to ode všech potvrdit písemně. Pak jim oznam že s tím budeš jezdit místo techničáku. Pokud to podělali ONI tak ať si to sakra opraví SAMI.Steve píše: Auto nejde zapsat na Registru vozidel. Pouze za mírný poplatek, pokud výhradní dovozce (AMT) potvrdí, že vozidlo nikdy ABS nemělo.
To zřejmě nakonec nebude problém. Za 2100,- + DPH![]()
![]()
![]()
Jde o princip. Na úřadě to před lety posrali a já to zaplatím. Bych škrtil...
Co je ti vůbec do toho?
Normálně jim řekni že se s nimi budeš soudit o VEŠKERÉ náklady!
opakuji: STÁTNÍ SPRÁVA JE PRO TEBE. už nevím jak to víc zdůraznit. JESTLI POCHYBILI atd... atd... Jestli s tím máš další náklady tak si neztěžuj na ně ale na sebe. Když jim to žereš. Oni si ušetří práci jako každý běžný zaměstnanec.
Je zajímavé, že když někomu neco podělá nějaký soukromník (od kadeřnice po stavbu atomové elektrárny), tak je za svou chybu zodpovědný, a KAŽDÝ mu to dá sežrat. Před státním úředníkem se každý pokloní a udělá cokoliv aby mu vyhověl. Jak u blbejch![]()
P.S. Tento návod funguje i na Živnostenském úřadě, při vydávání OP, prostě kdekoliv jsem to na ně vytáhnul.
Michal M. píše:V pondělí jsem byl na STK a nepodařilo se nám najít VIN na rámu. Hledali jsem za pravým předním kolem. Nemáte někdo obrázek kde mám přesně hledat u Defendera 200 TDI?
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... p?f=6&t=23" onclick="window.open(this.href);return false;FOX píše:Kde najdu vin na rámu na DII?