Land Rover Cup Přeštice
Moderátor: Miky_CZ
re:
Kluci díky moc.Jsem rád že tohle forum funguje tak jak funguje.Sice jsem snad stále členem discovery clubu a jsem rád,ale forum tam z několika důvodů dle mého názoru přestalo plnit účel.Nemám rád když se namohu svobodně vyjadřovat a dát najevo svůj názor.Jinak Zden'ku jsem rád že jsi tady zrovna ty.Alespon' někoho znám.Tebe a Luboše.Hrozně moc se těším na Cap.Minulý ročník se vyvedl a jsem rád že i přez Davidovo problémy (zaplat' pán buh že se z nich dostal) se Rover cup koná.
-
- tel.: 603256861
- auto: Defender 110 300Tdi
Re: re:
Zdar Lado, znáš nás tady víc, nebojLád'a P píše:Kluci díky moc.Jsem rád že tohle forum funguje tak jak funguje.Sice jsem snad stále členem discovery clubu a jsem rád,ale forum tam z několika důvodů dle mého názoru přestalo plnit účel.Nemám rád když se namohu svobodně vyjadřovat a dát najevo svůj názor.Jinak Zden'ku jsem rád že jsi tady zrovna ty.Alespon' někoho znám.Tebe a Luboše.Hrozně moc se těším na Cap.Minulý ročník se vyvedl a jsem rád že i přez Davidovo problémy (zaplat' pán buh že se z nich dostal) se Rover cup koná.
Radim
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
re:
Nazdar Karle.Je dobře že je tady dost rozumných lidí.To se mi zamlouvá.Sakra už aby ten cap byl.To bude zase rachot.A kord se Zden'kem a Jakubem.Doufám že přijede i Vydra.Minule to byla luxusní společnost.Bavili jsme se přímo skvěle.Kdo jste tam ještě nebyl tak tuto akci vřele doporučuji.Přžeci jen kdy se ti povede najednou vidět třicet landů pohromadě.Jet v takovém štrůdlu je zážitek.A nejen pro to že jsem členem střelnice a tak trochu i organizátorem,ale opravdu to stojí za to.
Zdravý Vás Lád'a
Zdravý Vás Lád'a
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Kvér
Stavros píše:Lado, ja ale nemam zadnej kver. Ja bych si to jen tak zkusil.

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
re:
Narozeniny jsou pravý důvod pro to se téhle akce zůčastit.Lépe je asi neoslavíš
.Karle tam se střílí ze zapůjčených zbraní.Není třeba mít vlastní.O to se postará pořadatel.Střílí se tam ze Samopalu vz.Sa 58 ( dnes CZH 2003 Sport ) a pistole ČZ 75 compakt.10+10 ran.Střílet můžeš a nemusíš.Je to jen na tobě.Dle mého názoru je to fakt skvělá akce.Dobře rozplánová a zorganizovaná.Možná se mnou někdo nesouhlasí,ale kdo přijede ten uvidí
Více informací dostaneš na www.landrovercup.net a nebo samozdřejmnš u mne 

Doprkýnka, mám auto šest měsíců a ještě se mi nepodařilo na žádný sraz dojet
9.6.07 odlítám na šest týdnů na expedici do Pakistánu. Mrzí mě to, že zase koliduje termín, ale lezení v Himalájích je taky zábava
Foto je pouze ilustrační, na K2 určitě nepolezu, ale takhle ji uvidím z kopce kousek vedle. 

Disco mi zachránilo život
Kdo mě blocknul?
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.landrovercup.net Port 80
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.landrovercup.net Port 80