Které plechy máš namysli

Moderátor: Miky_CZ
Prosim tě, jsem asi nějakej zmatenej, ale myslím že jsem řešit asi tyto držáky. Plasty jsem taky stříhal to je jasný.PavelU píše:A ještě jedna, zdovolením si ji půjčím od Kubase.![]()
Které plechy máš namysli
Z Rovertym som doviezol zadny pevnostnak na D1 a kryt nadrze a Rockslides, ako aj kopu inych veci - bola to paleta cca 130 kg. Doprava ma stala cca 300 USD a clo asi 500 SKK. Na maily neodpovedaju alebo az potom, co ho tam posles a pripomenies sa telefonom. Veskeru komunikaciu treba smerovat na Steve-a. Inac je to jedna z naj US firiem pre LR, doporucujem! Inac su dost vytazeny. Dopravu treba urobit cez poliakov co ti to donesu az pred dvere, akurat je to lodou, tzn. cca 5 tyzdnov. V pripade zaujmu najdem kontakt. Vsetko sa da, akurat treba hladat ako sa to da a nie neda!Jarys píše:Jinak jsem jednou u RoverTymu v US zkoušel poptat a ani se neobtěžovali odpovědět. Věci mají hezké. Ceny jsem někdy googlil a taky šli. Jenomže poštovné bude dělat víc než samotné zboží, plus clo a DPH, kterému se těžko u takovýho drobečka vyhneme...
Luboš M. píše:Myslíš že defík je jednoduší? Když chceš pěkný nárazník na defa tak dá spostu prááááácebrudr píše:kupte si defiky
Ivane těma polákama myslels Polonez Parceljezbera ivan píše: .... Dopravu treba urobit cez poliakov co ti to donesu az pred dvere, akurat je to lodou, tzn. cca 5 tyzdnov. V pripade zaujmu najdem kontakt. ....
Ahoj, tenhle odkaz z discowebu mám taky, nezkoušel si upravovat ten originál, aby se vešel do Td5? Jinak vrazit tam něco z jinýho auta by taky neměl být tak velký problém, ale kdyby to šlo nějak upravit upravil bych..VladaC píše:Díky za informace ,tak si ho snad do půl roku objednám a rovnou přední i zadní...., jestli je tady někdo do té doby nezačne vyrábět.Díval jsem se na to předělání nadobky ostřikovačů a našel jsem něco na http://www.discoweb.org/washerbottle/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ,ale je to u motoru V8 a tam je na pravé straně asi o 10 cm víc místa.U Td5 se standartní nádobka nevejde, tak mě napadlo jestli by se nedala použít z nějakého jiného auta , aby byla o něco menší , nebo upravit originální jestli by to šlo nějak vyříznout kus a znovu spájet dohromady..