CAMELTROPHY.cz
Moderátor: Miky_CZ
Nerozumím větě: ...zkusit máznou jednotku s chybama....Není tam překlep? No a co kdyby vypl baterku,neztratí se případná chyba? Já to vše vyzkouším a uvidíme. ALFcuisine píše:no hodíš auto do válců a pustíš je ... a otáčejí se pouze kola jedné nápravy a druhá stojí tak jestli to tu jednotku nezblblo ... jestli by třeba nepomohlo zkusit máznou jednotku s chybama a pak si někde zkusit šlápnout na prachu zda abs ábéesuje
překlad: vymazat chyby z řídící jednotkyALF píše:Nerozumím větě: ...zkusit máznou jednotku s chybama....Není tam překlep? No a co kdyby vypl baterku,neztratí se případná chyba? Já to vše vyzkouším a uvidíme. ALFcuisine píše:no hodíš auto do válců a pustíš je ... a otáčejí se pouze kola jedné nápravy a druhá stojí tak jestli to tu jednotku nezblblo ... jestli by třeba nepomohlo zkusit máznou jednotku s chybama a pak si někde zkusit šlápnout na prachu zda abs ábéesuje
jinak baterka nekdy muze pomoct ale neni to jistota....
ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.motohanz píše:no mel by to zvladnout kazdej servis kterej ma trochu schopnejsi diagnostiku....

NEJSEM SI ZCELA JISTY ALE AZ BUDES MENIT TEN ROZVODAK TAK POKUD MAS VEDENI REMENE NA KLADCE TAK TO VYHOD A DEJ SI VEDENI DOLU NA KLIKOVKU!!!!!DALSI TI ZODPOVIM NA TEL.ALF píše:ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.motohanz píše:no mel by to zvladnout kazdej servis kterej ma trochu schopnejsi diagnostiku....Alf
Libor píše:NEJSEM SI ZCELA JISTY ALE AZ BUDES MENIT TEN ROZVODAK TAK POKUD MAS VEDENI REMENE NA KLADCE TAK TO VYHOD A DEJ SI VEDENI DOLU NA KLIKOVKU!!!!!DALSI TI ZODPOVIM NA TEL.ALF píše: ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.Alf
budu to ted delat taky a objednavat rozvody, tak co mam kdyztak objednat? co ma bejt jinak?

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma tu kladku na kliku s vedením, kdybys chtěl, přivezl jsem ji z minule z Anglie jen tak do zásoby. Jinak ti mohu i vyměnit rozvody, je to za dopoledne hotové, jsem sice z daleka, ale kdyby sis udělal nějaký víkend výlet, nebyl by problém. Jinak při výměně rozvodů to chce vyměnit obě kladky (vodící i napínací), ale pokud se nepletu, tak v sadě je jen napínací.
- marcel
- tel.: 0915 833178
- auto: DISCOVERY I
Ahoj,v sade od paddocku sú obidve kladky+tesnenie no a samozrejme
remeň.ALF ak sú v Čechách autorizované servisy ako na Slovensku /vynímajuc Mejznara
/ tak ich obíď veľkým oblúkom.O nejakom vedení kladky na kľukovke nemali šajnu.Jediné čo vedeli tak predať
napínaciu kladku s vedením za cenu rovnajúcu sa celej sade z Anglicka
http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=843
remeň.ALF ak sú v Čechách autorizované servisy ako na Slovensku /vynímajuc Mejznara

napínaciu kladku s vedením za cenu rovnajúcu sa celej sade z Anglicka

http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=843
takze jasny menim vodici, napinaci, remen a dole uzubeny na klice?eliott píše:Mám doma tu kladku na kliku s vedením, kdybys chtěl, přivezl jsem ji z minule z Anglie jen tak do zásoby. Jinak ti mohu i vyměnit rozvody, je to za dopoledne hotové, jsem sice z daleka, ale kdyby sis udělal nějaký víkend výlet, nebyl by problém. Jinak při výměně rozvodů to chce vyměnit obě kladky (vodící i napínací), ale pokud se nepletu, tak v sadě je jen napínací.
ČaOFF,musím na tomto místě ještě jednou i za Camelku poděkovat Liborovi za odbornou výměnu olejů,čímž nám prokázal službu a to mu teda nezapomeneme. Moje Camelka už volala sestrám,která je volná a šla by s Liborem nafurt do jeho garáže
Určitě se některá z té 100,co běhají po světě chce mít dobře a ozve se. ALF